Stressigt!

Har fullt upp överallt känns det som, inte en lugnt stund! Mycket i skolan med läxor, nationella prov och annat som ska göras. Sen vill jag ju fota den hörliga våren som är här nu och sånt!
Men men, nu ska jag passa barn hihi;) får se vad vi hittar på idag!
Vad har ni gjort idag? :)
Kram

Trött!



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Fotade såpbubblor för första gången i lördags, riktigt roligt faktikskt! 

Är verkligen helt slut, sov inte mycket inatt och har varit ganska mycket idag. Ska nog lägga mig snart faktiskt och läsa i min bok som är riktigt spännade!
Hoppas allt är bra med er så hörs vi imorgon:)
Kramar

When I look at you...


...spelas just nu i mina högtalare
. En underbar låt som jag inte kan sluta lyssna på, vet att den inte är ny precis men är och förblir en av mina stora favoriter. Ligger mycket minnen, tankar och händelser bakom den!
Helt vanlig Tisdag idag, ganska segt att gå upp imorse men gick ändå hyfsat faktiskt:)
Har inte mycket läxor så ska fortsätta lite med designen nu eftersom jag inte kunde det i lördags/söndags. Men det var bara roliga dagar, behövde komma ur datavärlden lite haha;)
Senare blir det möte på skolan med tårta efetrsom det är sista gånegn för mig, slutar ju på skolan till sommaren.
Kram så länge




Längesen!

Har verkligen varit urusel på att blogga dem senaste dagarna men har ingen lust att sitta vid datan när det är så underbrat väder! Har dessutom haft fullt upp, sov över med saknade Lisette som nu har kommit hem från igår till idag och idag har vi fotat och stekt i solen.
Lägger upp bilder från idag lite senare men nu måste jag plugga lite eftersom skolan börjar imorgon *suck*
Men men bäst att börja så det går snabbt ;)
Kram

Solsken!

Har suttit ute i solen hela dagen och knåpat med den nya designen som faktiskt börja närma sig FÄRDIG! Är så trött på den gamla så ska blir riktigt skönt med en ny.
Riktigt härligt är det också att bikini strecken börjar synas, inte bara den fula "linnebrännan" jag fick i Tisdags haha;) Den är faktiskt borta nu! 
Vad har ni gjort idag?

Hur underbart som helst!



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Vädret är strålande, 20 grader i skuggan, påskägg & paket! Kan det bli bätter!? Tänkte jag skulle ta på mig bikini och lägga mig på altanen nu samtidigt som jag fixar lite med den nya designen. Är lite trött på att det inte fungerar som jag vill men tror det börjar fixa sig nu faktiskt:)
Hoppas ni har det lika bra som jag!
Kram

Lager 157



Här kan ni se det som jag köpte idag på Lager 157. Är väldigt nöjd med köpen, allt passar prefekt:)
Någon mer som har varit där!? Affären finns ju på 5 till ställen förutom här i Höganäs då.
Nu börjar faktiskt Långfredagen gå mot sitt slut och imorgon är det Påskafton och Påskafton innebär att Påskharen kommer!  Jaa, han kommer faktiskt fortfarande till mig, tro det eller ej;)Får väl se vad han kommer med i år, blir säkert något bra iallafall.
Hur brukar ni fira påsk? Kommer Påskharen till er också?
Kram

Just ju: Solar!

Ligger på studsmattan och solar i bikini, hur skönt är inte det på en skala!? Sommaren är verkligen på väg nu.
Kom hem för en timme sen och är lite fattigare nu än när jag åkte hemifrån! hittade lite saker påLager 157 faktiskst, lägger upp bilder senare. Tycker det var riktigt bra ställe faktiskt, bra priser, kvalité och så:)
Vad har ni gjort idag?

Kram

Godmorgon!

Vaknade av solen i ögonen, ganska härligt faktiskt. Håller på att fixa mig för vi ska till Lager 157 som öppnade i Höganäs igår, får se hur det är där!
Men nu måste jag klä på mig, behövs nog inga varma kläder för det är redan 15 grader.
Hörs senare
Kram

Hamburgare!

Ikväll blir det Hamburgare till mat, kanske inte så påskigt men gott är det iallafall! Är riktigt trött i kroppen efter 4 dagars jobb, förstår egentligen inte hur jag har orkat!? Men det har verkligen varit värt det för nu har jag pengar så jag kan köpa en ny kameraväska och kanske ett batterigrepp också. Behöver verkligen en ny väska, den jag har nu är ganska stor men det svämmar ändå över haha;)
Ska kolla runt lite och se vilken som blir bäst, roligt roligt!

Ha en bra kväll så hörfs vi senare:)
Kram

Årets första Påskägg!




Tycker chokladkanierna är så söta men jag gillar inte alls chokladen som är i den! Usch!! Haha;)

Igår fick jag ju årets första Påskägg så eftersom jag inte ahde så mycket annat för mig så tig jag några bilder på det! Allting som var i finns inte med på bild efetrsom jag åt upp det igår men det är fortfarande mycket kvar:)

Jaha, vad hittar ni på idag då?
Själv så jobbar jag, tror det blir sista dagen idag faktiskt och sen blir det Påsklov för mig på riktigt. Bara ta det lugnt och äta godis haha;)
Kram

Grön!



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Kom precis hem från barnvaktsjobbet eller vad man ska säga! Var tikgti roligt idag, mycket skratt & bus;) Fick även ett stort påskägg av dem FULLT med godis, riktigt riktigt snällt!! Hade först tänkt spara lite på det men kan inte hålla mig så ska nog öppna det och äta lite när jag ska kolla på Off the map. Just nu är det Grey´s Anatomy, också en riktigt bra serie, är helt beroende!!
Har ni någon serie som ni alltid har följt eller är beroende av? ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Grey´s
Kramar till er!

Flowers





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Varje gång jag fotar med mitt Tamron objektiv så tänker jag på hur Nöjd jag är med det köpet, har nog aldrig varit så nöjd över något som jag köpt själv! Kan verkligen rekommendera det. Har jobbat idag med, precis som de andra dagarna denna veckan men imorgon är det sista dagen! Riktigt skönt faktiskt för jag är helt slut i kroppen. Slutade lite tidigare idag så sen la jag mig på studsmattan och solade ett tag i solen som nästan  inte fanns haha;)

Nu ska jag fortsätta knåpa med den nya designen!
Ha det bra
Kram

Solnedgång!







Några av bilderna jag tog ikväll, blev väldigt nöjd med dem faktiskt! Kvalitén är inte 100 på webben men försöker fixa till det, hade ett sätt innan då dem blev vädligt bra men nu kommer jag inte ihåg det :(
Aja, får se om jag kan få hjälp av nån anna kanske!? :)
Nu ska jag gå och läsa min bok, den är riktigt riktigt bra! ett hett tips, den heter Som jag vill vara och är skriven av Katarina von Bredow.
Kram & God natt vi hörs imorgon :)

Snart kommer du hem!


Jag och Lilly, ganska trist bild men hittade ingen nyare!

Hon ligger och steker i solen på Cypern medans jag måste anstränga mig för att ens få lite fräknar på näsan! Är såå avundsjuk på henn så det är inte sant! Men men, hon kommer hem på fredag så jag hoppas vi hinner träffas i helgen för sen brörjar ju skolan på Tisdag igen!
Håller på med lite bilder, lägger kanske upp någon senare!
Kram så länge

Första brännan? - Check!!

Har ett jättetydligt märke på ryggen från linnet jag haft på mig idag! "Brottarryggen" är kanske inte de jag hade önskat men nu sitter den där haha;) Riktigt härligt är det ändå, har nästan bränt mig i ansiktet och på axlarna med! Äntligen lite färg:D
Håller på agtt göra iordning mig för lite självporträtt, tänkte ta bilder i solnedgången ju så måste strax ut!!
Kram

Nu: Powerwalk!


Hittade en till bild som blev ganska bra trots den höga ISO:n!

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Ska ut och powerwalka lite nu, känner att jag behöver det! med musik i öronen och solen i ansiktet blir det nog riktigt härligt. Efter det blir det duschen och senare ska jag ut och ah en liten kvällsfotografering med mig själv haha;) Men det är faktiskt riktigt mysigt, ta det lugnt i solnedgången med kameran! Längtar redan.
Nae nu måste jag skynda mig ut!
Kram så länge

Färdig men galen på mig själv!



Detta är en av mina favoriter från igår. Som ni ser så är den väldigt brusig och det beror på att jag har fat alldeles för högt ISO när jag fotat bilderna! Kommer ihåg att jag grejade med inställningarna här om dagen för att testa och komma på nya saker och sen har jag tydligen glömt ändra tillbaka det så alla bilderna är fotade med ALLDELES för högt ISO!!!!!!
Tyckte att bilderna såg väldigt brusiga ut i Photoshop men tänkte att det bara var photoshop som var lite segt, ahde väldigt många bilder uppe så då brukar det sega lite med kvalitén fast den har alltid blivit bättre sen! Utom idag.
Blir så arg på mig själv! :(
Men ska försöka fixa dem imorgon, ni får titta på denna brusiga bilden så länge, denna bilden är ändå bland dem bästa, tänk då Har iallafall lärt mig att alltid kolla inställningarna 2GGR.

Kram på er :)


Varför är jag alltid så långsam?



Så här har min skärm sett ut nu i 1,5 timmar och jag är fortfarande inte klar! Tar alltid så lång tid på mig med mina bilder, men dem måste bli perfekta ju! Inte överredigerade alls utan se naturlia ut :)
Aja, nhi får nog se resultat om någon timme!
Kram så länge:)

Insida/Utsida Är det samma sak?

Underbart väder idag, har faktiskt bränt mig i ansiktet haha!  Är lite röd på näsan. Slutade jobba vid 3 och sen dess har jag lånat en bok och börjat redigera och kolla igenom bilderna jag tog igår med Emmie, lägger upp några senare ikväll så kolla gärna in då :)
Kom att tänka på en sak idag, som rubriken lyder: Är insidan och utsidan egentligen samma sak på en människa? Egentligen så är det ju lite så, Utsidan blir ju vad man känner för på Insidan! Om jag känner för att t.ex. inte sminka mig, då blir ju Utsidan som Insidan! Eller? Och om Utsidan blir brun av solen så känner man sig lite finare och såklart brunare, jag gör det iallafall! Kanske bara är jag som svamlar men Utsidan speglas ju av Insidan och tvärtom.
Haha vad rörigt men tänkte det måste vara nån som håller med mig iallafall eller? ;)

Kram

Ps: Har
faktiskt skrivt hela 50 inlägg på bloggen nu! Detta blir det 51:ste :D


Äppeljuice och frukostbullar

Vädret är underbart och jag ska ut och jobba nu vid 9. I detta vädret blir det nog ganska roligt faktiskt haha!
Vad ska ni göra idag, första dagen på lovet? :)
Ha det bra i solskenet!
Kram

Trädsvamp eller vad det kallas!?


Nikon D5000
Tamron 70-300mm

En av bilderna jag tog idag! Ingen favorit men okrkar inte lägga upp fler nu, somna snart med huvudet i datan!
Godnatt till er!
Kram

Sunshine

Har varit ute i solen och fotat massor med bilder, ska lägga in dem i datan nu så får se hur dem blev. Blir alltid så glad varje gång jag har fotat nya bilder och dem blir bra, riktigt härlig känsla. Påsklovet börjar "på riktigt" imorgon och jag ska jobba, ganska tråkigt men pengar vill man ju alltid ha eller hur? Slipper iallafall gå upp klockan 6 och sen plugga när jag kommer hem :)
Ska börja på en ny design tänkte jag, vet inte alls hur den ska se ut men det kommer väl!
Kram på er!


08:13...




...klockan när jag gick upp idag!
Ganska stolt faktiskt, brukar sova till minst 10. Mamma stod och bakade när jag kom ut i köket så jag hjälpte henne att rulla frukostbullar sen. Ni anar inte hur gott det var med varma, nybakta bullar till frukost, Mums!
Hade tänkt gå ut och fota lite nu, ser att Svartvinbärs buskarna börjat bli gröna så ska se om jag kan få några bra bilder på det.
Sitter på köksbänken och kollar ut på det soliga vädret som äntligen är tillbaka efter några regniga dagar! Sommaren är på väg:)
Kram


3 Bilder!




Saknar denna tjej jättemycket, hon är på Cypern och solar och badar hela lovet! Ni anar inte hur avundsjuk jag är på henne!!!



Kram & God Natt!

Äntligen vet jag vad jag vill!



Nikon D5000
18-55mm

Oj Oj Oj! Kommer verkligen inte ihåg att jag var så här blond förra sommaren! Helt galet om  man jämför med en bild från nu! Har haft beslutsångest om jag ska vara brunett eller blondin till sommaren men nu när jag kollade gamla bilder så bestämde jag mig för att BLONDIn är det jag ska vara! :)
Tycker för övrigt det är jättekul att kolla igenom gamla bilder, många minnen dyker upp i huvudet och dessutom kan jag se hur jag blir bättre och bättre md kameran!
Riktigt roligt, saknar sommaren, värmden och solen! Det måste komma nu nu nu!!
Kram

Ett steg närmare


Gjorde en lista
vad jag ska göra under lovet. Det blev faktiskt hela 15 punkter, kanske inte jättemånga men vissa tar ganska lång tid. Har redan gjort en av dem, Städat rummet! Så himla skönt när jag kan stryka en, ett steg närmare slutet på listan.
Ikväll kommer 3 små tjejer hit, kusinerna och en till. Det är min tur att laga mat idag och dem har beställt Taco, inget annat val än att laga det då tror jag;)
Aja, det är nog inga problem, Taco är ju alltid gott Eller hur!?
Nu ska jag ta tag i läxhögen, så jag kan stryka ännu fler saker på listan!
Hoppas ni har något roligare för er än vad jag har!
Kram

Ljuset hittar väl hit nån gång.

Om inte mamma hade väckt mig för en kvart sen hade jag nog kunnat sova hela dagen, inte för att jag är trött utan för att jag kan, behöver inte gå upp till skolan eller nånting. Aja, skönt att gå upp i hyfsad tid ändå, annars hinner jag aldrig göra något under dagen! Idag ska jag inte göra så mycket faktiskt, fortsätta med läxor och lite så kanske, tråkigt men sant.
Vad är det för väder idag!? Halvregningt, molningt och bara allmänt dystert! Är det bara jag som har sånt här väder? Igår var det ju soligt och varmt, mycket bättre. Hoppas att det fina vädret kommer tillbaka i veckan!
Kram


Påsklov!


Nikon D5000
Tamron 70-300mm
Redigering: LouiseCarolin

Äntligen är lovet här! Startade lovet med lite städning faktiskt, mycket skönare att ha lov när det är städat och klart ju;) Ska jobba en del på lovet, fota i massor och annars bara ta det lugnt och äta godis hihi! Vad ska ni göra på ert lov?
Har inget att gör nu, riktigt segt........ låter väldigt tråkigt ju men har bestämt att jag ska göra alla läxor i helgen så jag slipper dem sen i veckan! Känner att den planen inte kommer fungera jättebra haha, men kan ju alltid hoppas;) Kanske ska ta tag i det redan nu, låter som en ganska bra idé! haha nu har jag ju nått att göra, skönt!
Ni får ha en superbra start på lovet!
Kram

Allting blir vad man gör det till


´
Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Har haft en riktigt mysdag idag faktiskt. Även om jag varit i skolan så har jag haft en lite småmysig känsla i kroppen hela dagen. Började med nationella som inte var speciellt roligt men det funkade, sen har jag bara suttit vid datan, i soffan, kollat film och lyssnat på Svalorna. Svalorna är en organisation som tar hand om pengarna vi samlar in under Solidaritetsdagen. Tycker det är ganska coolt med sådana organisationer och människor som flyttar utomlands bara för att hjälpa till, fast det var jag nog den enda som tyckte haha;)
Slutade 12 som vanligt på onsdagar, riktigt skönt och sen har jag bara tatt det lugnt med musik i högtalarna!
Ikväll ska jag vara barnvakt och sen blir det "Läkarkväll" ;)
Ha det bra
Kram

Tävlar igen!



Denna gången tävlar jag med denna i en tävling hos Missebonie och tävlingen är i samarbete med johanpixels.se/webbshop.
priset i tävlingen är en reflexskärm vilket är ett väldigt bra pris tycker jag!

Helt tvärtom!


Lite suddiga stenar men vattnet blev ganska fräckt;)

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Igår vid denna tiden låg jag och solade, idag sitter jag inne och hör regnet smattrar mot rutan och känner mig lite småfrusen. Hur kan vädret ändras så totalt under en enda natt? Aja, hoppas det blir soligt och varmt på påsklovet, ska jobba dem flesta dagarna så kan ju hoppas på att få lite färg då om vädret tillåter;)
Har ett enda mål idag, skriva klart min presentation om Franz Kafka! Någon som vet vem det är eller läst något om honom? kan behöva lite tips;) Jag vet iallafall att det är en författar som var väldigt känd under 1900-talet!

Ska göra lite té nu och sedan börja skriva, återvänder när jag är klar!
Kram

Tulpaner







Nikon D5000
Nikkor 18-55mm
Macrolins +10 &+4 på bild 3

Favoritbilderna på tulpanerna kan ni se här ovan! blev faktiskt nöjd med dem och tyckte ljuset blev riktigt bra. Har inte lyckats med inomhus fotografering annars men denna gången blev det faktiskit bra :)
Gjorde en lista på allt som skulle göras idag när jag kom hem och nu har jag gjort 8/14 grejer! Trodde faktiskt inte jag skulle hinna så mycket. Brukar faktiskt göra listor när det är mycket jag vill göra för då är det lättare att se vad och när man kan göra det, ett bra tips faktiskt;)
Hade faktiskt tänkt lägga mig tidigt idag, innan 10 då. Är så himla trött och seg och det bästa som finns är när klockan ringer vid 06:00 och man faktiskt känner sig pigg! riktigt härlig känsla;)
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram

Fullspäckat schema!




Såg första krabban för i år, den levde faktiskt!

Nikon D5000
Tamron 70-300mm


Oj Oj Oj helgen har verkligen varit fullspäckad så blggen har fått lida lite. I lördags åkte jag till Lilly på kvällen, fotade vid havet, åt godis och hade allmänt mysigt. Sen på Söndagen Shoppade vi och sen solade vi för första gången i år haha;) känndes lite galet men det var faktiskt väldigt varmt!
Har fotat massor med bilderi helgen faktiskt som jag tänkte lägga upp nu i dagarna, både på porträtt, blommor, hav och allt möjligt;)
Har inte alls mycket läxor, bara en, så idag ska jag ta hand om mig själv lite grann, jogga, måla naglarna, fixa fötterna och jaa, bara mysa lite.
Vädret idag har varit helt underbart så efter skolan idag så solade jag och Lilly för andra gången. (ute då alltså) riktigt msyigt även om man inte får speciellt med färg;)

Ha det bra so long!!
Kram

Mamma 44år


Kan ni gissa vad hon fick av mig och Elin? ;)

     
Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

Grattis i efterskott mamma! Som sagt så fyllde mamma år igår, släkten kom hit och vi hade det mysigt. SpecialHamburgare och Bläbärspaj stod på menyn, riktigt gott! Har suttit med bilderna ett tag nu, fotade mat för första gången igår faktiskt. Kommer iallafall inte ihåg att jag gjort det tidigare.
Ska ut med kameran nu, fick ett litet uppdrag av morfar precis som jag ska göra, sen är ju vädret helt underbart här idag också så då får man passa på.
Mamma fick en massa blommor igår så dem ska jag också fota+ att jag ska till Lilly ikväll och om vädret fortfarande är bra tänkte jag att jag kunde dra med henne till havet och fota lite, får se hur det går;)

Kram

Sorry!

Är jätteledsen för att bloggen varit så inläggslös dem senaste dagarna! Men har inte haft nåt internet sen i Torsdags så har inte kunnat blogga. Bonden hade grävt av bredbandssladden, ganska klantigt!! Men nu är den iallafall lagad och bloggen kan fortsätta:)
Har egentligen inte hänt så mycket sen sist jag skrev, mamma fyllde år igår så vi hade lite mys med släkten. Blev några bilder men har inte hunnit få in dem i datan ännu, ska göra det nu så kanske lägger upp någon senare! :)

Ha en bra dag i solskenet så hörs vi!
Kram

Chokladtoast!

Kom hem för en timme sen men har bara hunnit läsa lite bloggar och facebook! Men nu blir det ändring på det, jag måste ta tag i skolarbetet och få det klart så jag slipper ha så mycket imorgon. Ska snart gå och göra chokladtoast som jag kan mumsa på medans jag gör läxor. Har egentligen aldrig ätiti det men känner på mig att det är riktigt gott faktiskt! ;)
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare:)
Kram

Tror inte jag vaknade...



Bild från min Konfirmationsfest, en av dem första bilderna jag tog med min kamera.
Nikon D5000+18-55mm
Oredigerad

...idag faktiskt! Iallafall inte psykiskt, det var bar kroppen som vaknade till liv imorse när klockan ringde. Har varit en riktigt seg dag, har inte alls kunnat koncentrera mig i skolan....
Så för att inte göra allt värre ska jag gå och lägga mig i sängen, redigera lite bilder och dricka té!
Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag ska ha!
Kram

Some new pictures!




Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Fotade lite nya bilder idag på mig och Elin. Blev ganska nöjd faktiskt även om bilderna är ganska lika dem jag tog sist. Men vädret är ganska likt nu och inspirationen likaså vilket kan vara ganska långtråkigt... Hoppas på att fler blommor och grönt slår ut snart, då kommer både inspiration och mer varierande bilder;)
Har varit en ganska lugn dag i skolan, skönt! hoppas det blir lika bra imorgon:)

Nu ska ja läsa lite bloggar och leka med min nya ritplatta som kom idag! :D den är jättecool haha;)
Kram 


Redigering, musik och té

Rubriken beskriver ganska bra vad jag håller på med just nu! Har fotat en massa nya härliga bilder idag så nu ska jag sitta och leka lite med dem. Jag lyssnar alltid på musik när jag håller på med bilder, helst såna låtar som man kan sjunga med i haha;) Kände att jag blev så himla sugen på Citronté så jag ska gå och göra en kopp nu!
Lovar ett inlägg senare ikväll, kanske med någon bild från idag!

Ni får ha det så bra så länge
Kram

Årets första påsklilja!




Nikon D5000+ Tamron 70-300mm
Hittade som sagt årets första påsklilja i trädgården idag! En sån sak måste man bara dokumentera så jag gick ut med kameran och tog några bilder. Blev inte jättenöjd men bilderna blev nog ändå helt okej. Har redigerat bilderna lite smått nu så jag lägger ut några av dem.
Var ute och Powerwalkade i en halvtimme innan, riktigt skönt att röra på sig och vädret var väldigt varmt faktiskt, hade ingen jacka på mig och klockan hade ändå hunnit bli åtta innan jag kom tillbaka. Riktigt härligt!


02-04-11

Har precis städat hela huset, tog ett tag men nu är jag äntligen färdig! Får såna ryck ibland att jag bara måste städa hihi;) Såg några blommor i trädgården så ska ut med kameran nu för att få ännu fler vårbilder. Det är helt galet varmt, var ute i bara shorts och linne innan´och frös inte alls, funderar nästan på att sola ett tag haha;)

Igår var jag förresten och lyssnade på Överlevare från förintelsen med skolan, glömde säga det igår men det var väldigt intressant och ganska annorlunda att höra det frfån nån som faktiskt har varit med om det!
Nu måste jag gå ut med kameran innna solen försvinner, känns som det snart blir molnigt faktiskt!

Kram 

Fredag!


Ur Arkivet:
Frecce Tricolori Göteborg Aero Show 2010 Nikon D5000+ 18-55mm

Shit vad jag är dålig på att blogga nu förtiden! Skolan tar så mycket tid:( Men i helgen ska det bli ändring! Är riktigt peppad inför helgen, kommer bli toppen;) Ska egentligen inte göra så mycket, fota en del förhoppningsvis för jag är riktigt sugen och har Inspiration till 100%. På Söndag blir det däremot riktig plugg/skoldag! Catrin kommer hit och vi ska plugga och greja med elevrådet, men för att göra det tråkiga roligt så gör vi det tillsammans och har det riktigt chill haha;)
Måste bara säga att jag har en superduper härlig magkänsla just nu, kan inte beskriva men vårigt kvällsväder och Fredag är väl 2 anledningar till varför!

Håller på att städa på rummet (igen) är så himla dålig på att hålla ordning, Kläder överallt. Men ska se till att bli klar nu och lägga allt i garderoben för sen blir det mat och ännu senare en film kanske;) eller kanske lite SATC, har inte sett sen jullovet tror jag vilket är way to long;)

Ha en bra Fredag så hörs vi senare
Kram

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0