Butterflies can fly away



Sometimes I just wanna dream away from here, just like the butterflies can fly away

Jag tävlar #3



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Jag är med och tävlar med denna bilden hos Anton Stenander 
Temat är Vår/Sommar och priset är en reflexskärm 5i1 80cm som kommer från http://johanpixels.se/webbshop/

Kramar till Er!

Plugga & sola?


Gruppbild från balen, alla kollar ju åt olika håll men aja!

Nikon D3100
Oredigerad
Har en hög med läxor & uppgifter som bara väntar på mig!! Har gjort ungefär 2 av 6 uppgifter som ska lämnas in denna och nästa vecka. Vill helst få klart allt innan Onsdag för på Torsdag åker jag ju som sagt till Ungern med Ungdomsrådet i kommunen, längtar jätte jättemycket, ska bli så skönt att komma iväg ;)
Nae, ska nog gå ut och läsa en av läxorna i solstolen, behöver lite solljus nu innan resan faktiskt.
Kram

Tänkte lägga upp en liten recension om filmen vi såg igår lite senare!


9:ornas Avslutningsbal!

 

 



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Igår var det äntligen dags, Balen! Kan inte påstå att jag var jättetaggad innan på dagen, egentligen igen annan heller tror jag men kvällen blev ändå riktigt riktigt bra. Mycket skratt, dans och prat, perfekt!
Klänningen jag hade på mig kan ni se på bilderna ovan & även hur Lilly såg ut. Blev riktigt nöjd med klänningen, satt perfekt hela kvällen & frisyren satt också där den skulle! Kunde inte vatt bättre.

Idag blir det Bio och småshopping, ska se Pirates of the Caribbean 4 i 3D, har höga förväntningar på den så hoppas den är riktigt bra! Ska även inhandla Mors Dags present, glöm inte era mödrar imorgon!!

Kramar

Ps: kommer kanske lite fler bilder ikväll då jag har fått fler av Lilly!

Förbereda är minst lika kul!


En lite halvkonstig bild på jag vet inte vad, tog iallafall den igår!

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Håller på att förbereda mig inför Balen, har percis duschat och torkat håret så nu väntar jag bara på "frisören". Ska fixa lite med naglarna nu först tänkte jag & bläddra lite i den nya SOLO-tidningen som jag köpte idag, fick dessutom med en knytbikini! Provade den lite snabbt och tycker den var väldigt fin faktiskt, enkel och färgsprakande.
Dags att hämta nagellack, vi hörs
Kram

Smet från pluggandet!





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Kunde inte hålla mig, var så sugen på lite nya bilder så jag skyndade mig ut med kameran och hittade några fina blommor.
Sitter och letar lite balfrisyr videos, ska det vara sås vårt att få de där perfekta lockarna!? Jaa, tydligen. Men har hittat en fin slravig fläta, lite halvt uppsatt sådär + lockar för att få volym. Tror faktiskt det blir den, om det fungerar och vi klarar av det såklart! ;)
Nepp, plugga lite till sen blir det film!
Kram på Er

Plugg och ny frisyr!

Har missat jättemycket i skolan denna veckan så måste därför ta igen allt hemma! Därför har jag inte tid med sådant jag vill som t.ex. fota nya bilder & visa här! :/ Men till helgen blir det bättre, lovar!

Balen är ju imorgon så min moster var här nyss & testlockade håret. Tycker det blev bra faktiskt men längden försvanna totalt, mitt låånga hår blev plötsligt axellångt! Vet inte om jag gillar det men får se, kanske lockar det lite mindre bara! Är inte val vid så stort hår så kan vara därför det känns konstigt!?
Aja, det ordnar sig nog! Får se om jag hinner lägga upp ett inlägg senare ikväll....
Kram

Tävlar (igen!)

Är med och tävlar hos modellinglove.blogg.se!
Tävlingen är om en iPhone 4 vit och tävlingen finns i detta inlägg: INLÄGGET!

Kramar till er!

Tävlar om Bloggsvar!

Ska hoppa in i duschen nu och bli av med värmen från en härlig Powerwalk!

Såg på Naemis blogg att hon har tävling om Bloggsvar och självklart är jag med & tävlar!

Så ja, det var det jag hade att säga nu, hörs nart igen! ;)
Kram

BRB!

Ledsen för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp, nu ska jag ut och Powerwalka ett tag men blogagr när jag kommer tillbaka!
Kramar ;)

Pizzan bakom mig men +30 grader framför mig!

Kom hem från mötet för en timme sen, ganska trevligt faktiskt. Fick packningslista, reseplanering och lite sånt och dessutom fick vi veta att det kommer vara +30grader där nere när vi åker dit, galet vad härligt det kommer bli!! ;)
Det blir första flygningen för mig om cirkus en vecka då, mycket att se fram emot!

Nae, har inte så mycket mer att skriva, men är tacksam till alla er som nyligen börjat klicka in på min blogg dagligen, riktigt riktigt roligt! Glad jag blir :D
Får tyvärr bli ett´bildlöst inlägg, men ska försöka hinna med lite nya bilder imorgon!
Kram & Go´natt

Firar det soliga vädret med glass &...



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

...En regnig bild!
Hemma från en ganska dryg dag i skolan, hände inte särskilt mycket och inget roligt heller! Men men, nu är den avklarad och ikväll är det sista mötet inför Ungernresan, det sista ska planeras och sen blir det pizza efteråt! Härligt härligt.
Ska kanske ta tag i lite läxor nu innan mötet!
Hoppas ni har det lika bra som jag
Kram

Trotsade regnet med Shorts & Gummistövlar!








Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Även om det regnade så ville jag fota, var så längesen och har saknat det så mycket! Så det fanns inte mycket annat att göra än att hoppa i gummistövlarna och dra på regnjackan, och ovan ser ni resultatet. Tyckte det var riktigt roligt att det regnade faktiskt, kände mig som ett litet barn igen när jag hoppade i vattenpölarna och min syster tyckte jag såg ut som Pippi Långstrump!?
Förstod inte riktigt likheten mer än gummistövlarna men hon tyckte det iallafall;)
Hoppas på soligt och någorlunda varmt väder imorgon så jag kan åka iväg i mina nya älskade blåa shorts! Håll tummarna för mig.
Har förresten på mig dem på bilderna ovan, ni kan tro dem är sköna! Luftiga & känns som mjukisbyxor. Tummen upp för det tycker jag;)
Kram på Er!

Mysigt och sant!

Äntligen har ovädret slutat och nu kvittrar fåglarna utanför fönstret igen. Ändå ganska uppfriskande med lite regn! Har fotat lite idag så nu ska jag börja redigera bilderna, får se var det slutar, förmodligen & förhoippningsvis på bloggen, var längesen det kom nya bilder ju! :S
Aja, ska först springa och sätta på lite tévatten och göra mig en kopp citronté, blev så sugen^^
Kram

Söndag, and we´re still alive...

Det kan inte vara många som missat det här med jordens undergång som skulle skett inatt! har ju pratats om det överallt. Dem flesta säger att det bara är en gammal yr gubbe som kommer på sånt här och visst det är en gammal gubbe som gick ut med detta förra veckan men egentligen, varför skulle han ha fel? Han har ju lika stor chans till att ha rätt eller!? Jag kan inte påstå att jag har trott på det han sagt men trodde inte helelr att det var omöjligt! Han kunde ha rätt, men också fel.
Fast nu är det ju så att denna gången hade han förmodligen fel vilket är vädligt skönt.

Så nu ska jag fortsätta på balklänningen, hoppas jag blir klar idag!
Kram på er!

Shoppa Shoppa hela da´n

Benen värker men det är det värt;) Har shoppat hela dagen och hittat massa fint både nödvändigt och lite mindre nödvändigt haha! Blev iallafall ett par shorts, 2 linne, jeansjacka & en bikini. Imorgon måste jag sy klart min balklänning, balen är ju på Fredag så det börjar närma sig ju.
Vädret har varit galet bra idag, soligt och varmt så om det är det imorgon också så står det SOLA på schemat! Kan ju inviga min nya bikini;)
Kramar till er!

Ps: Får tyvärr bli ett bildlöst inlägg...

Var ett tag sen...



Nikon D5000
Tamron 70-300mm
Ännu en bubbelbild men har inte fotat några nya så fick ta en i arkivet...

Har gått några dagar nu sen jag bloggade sisi men har verkligen inte hunnit och inte heller haft inspiration! Men i helgen ska jag iallafall blogga och fota mycket:)
Fredag idag, riktigt skönt! Imorgon blir det nog lite shopping inför den kommande Balen och min Ungernresa.
Kanske blir det bio också, Pirates of the Caribbean 4 i 3D, får se vad som händer helt enkelt!
Hoppas allt är bra med er och att solen skiner på er!
Kram


Resultat: Leopardnaglar





Nikon D5000
Tamron 70-300mm


Orkade aldrig fota mina naglar igår så gjorde det nu istället. Blev faktiskt väldigt nöjd med dem, vet inte om det blev leopard liknande direkt men ändå ganska fräckt! För att vara första gången så tycker jag själv att det blev bra iallafall;) Var inte så svårt som jag trodde det skulle vara, kommer absolut göra det fler gånger!
Kram

Test: Leopardnaglar



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Var inne på Ellen Ahl Axelssons blogg nyss och såg att hon skulle göra leopardnaglar med rosa prickar, lät så himla snyggt så nu ska jag också prova tänkte jag! Har länge velat testa det där med peopardmönster men det har aldrig blivit av, men NU ska jag göra det;) Om det blir någorlunda lyckat så visar jag kanske senare!
Ganska lugn skoldag idag, skönt! Fortsatte bygga på vår Ahögrens bil på No:n, kula tt se hur den blir till slut!
Hoppas ni också har en bra dag, för det har jag!
Kram

Årets första Svenska jordgubbar...





Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Igår åt vi årets första svenska jordgubbar, dem smakade hur gott som helst och var perfekt röda. Jag tycker jordgubbar är ett riktigt sommartecken, framförallt svenska! Har du ätit svenska jordgubbar iår? :)
Imorgon är det skola igen efter 4 dagars ledigt, känns helt okej faktiskt men jobbigt att behöva gå upp så tidigt!
Men men, det är inte alls l¨ångt kvar till sommarlovet nu faktiskt, slutar den 15 juni.
När får du sommarlov?
Det här blir sista inlägget för ikväll så Godnatt på er.
Kram


Händelserik dag men ändå inte...



Nikon D5000
Tamron 70-300mm


Kom precis hem från Lisette, vi gick och kollade när killarna spelade match. Dem vann med 3-0, bra jobbat! Sen åt vi glass med jordgubbar, maränger och chokladsås, underbart gott;)
Strax blir det mat och sen blir det Powerwalk med Lisette, om det inte börjar regna förstås men just nu skiner solen iallafall. Kommer inviga mina nya löpartights (eller vad det kallas) då, hoppas dem är bra!
Kram

Regn eller Fotbollsmatch?

Är hos Lilly nu och om ett tg ska vi ner till fotbollsplanen och kolla när P95 spelar. Men jus nu regnar det så om det fortsätter så går vi nog inte er, blir så kallt då ju;)
Sverige vann ju inte igår men 3:a är inte helelr så dåligt ju! Bra jobbat:)
Kram

Bubbles





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Fotade lite såpbublor ikväll medans Morfar grillade. Efter jag fotat dessa började det ösregna och nästan storma, hörde knappt mina egna tankar när jag var i uterummet p.g.a det smattrande regnet mot taket. Usch, har inte regnat så mycket på hur längre som helst!
Ganska spännande röstning som pågår nu, Sverige ligger etta men hur länge varar det? Inte ens hälften av länderna har ju röstat :S
Aja, det är iallafall MYCKET bättre än förra året!
Håller tummarna för Sverige!
Kram

Eurovision Song Contest 2011 - Vinna eller Försvinna?



Min första illustration (hjärtat i bilden) med min ritplatta, var faktiskt riktigt roligt att rita med den! :)

Ska ni kolla på Eurovision Song Contest ikväll? Jag ska nog kolla en del iallafall. Tänkte redigera en del bilder samtidigt och kanske blogga lite, vem vet? ;)
Heja Sverige iallafall!
Kram

LOVE



    

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Close Up 10
Tamron 70-300mm

Några av bildern jag fotade idag på mina ny fina bokstäver. Köpte dem igår och nu står dem i fönsterkarmen och ger kärlek i rummet. Tycker det är blev ett riktigt lyckat köp faktiskt. Hade inget att göra så tog några bilder på dem och dem blev väl inte så tokiga eller.... Vad tycker du?
Kram

Tid ett märkligt fenomen....




Tror du jorden kommer gå under 2012?

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Close Up 10
Kommer tiden nånsin sluta gå? Ibland kan jag önska det, att tiden bara stannar. Men ibland vill jag bara den ska rusa förbi, varför är man aldrig nöjd? Tänk om man bara kunde trycka på paus ibland, bara ett litet tag så dem bästa stunderna i livet vara liiite liite längre! Eller varför inte kunna spola tillbaka tiden!?
Nästa stora "grej" som någon kommer på borde vara en maskin som kan stoppa/spola tillbaks tiden, det tycker iallafall jag!
Kram

DigitalFoto


Fick hem en ny tidning igår men har inte haft tid att riva upp plasten och börja läsa! Passar perfekt med musik i högtalarna och en ny tidning under det varma täcket för vädret är riktigt trist och deprimerande! Blir nog en film (filmer) när jag läst tidningen, riktigt mysédag!
Har ni lika tråkigt väder som jag? Hoppas ni har det bättre...
Kram

Trött i benen

Då var ännu en Ullaredsrunda avklarad! Var där inte så länge men hittade lite fina saker och fick ont i fötterna;) Blev nöjd med et jag köpte men tyckte sortimentet var lite halvkasst faktiskt, dåligt med storlekar och fanns inte jättemycket att välja på! Shorts t.ex. fanns det bara i strl46!!!!
Aja, får väl åka till Väla (köpcentrum) nån dag i veckan kanske och se om jag kan hitta där!
 Eftersom jag inte gillar bildlösa inlägg (tycker dem är riktigt tråkiga) så lägger jag in en till bild från igår kväll!
Hoppas allt är bra med er
Kram

Färg VS SvartVit!
Vilken tycker du bäst om?

 


Självporträtt bland blommor

 



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Tittade ut genom mitt fönster för exakt 1 timme och 20 minuter sen och så det perfekta ljuset för porträttbilder. Blev så sugen på nya fina bilder så jag skyndade mig ut och tog några. Blev riktigt nöjd med dem faktiskt!
Kram

Hyfsat duktig

Nu har jag äntligen gjort nästan allt som stod på "göralistan" idag! Har bara Duscha och lite på läxan kvar. Trodde läxan skulle gå fort vilket den gjort också om jag inte fastnat på en fråga, orkar inte mer med den så tar det senare hehe;)
Vädret har faktiskt blivit mycket bättre under dagen och nu skiner solen, häårligt härligt!  Funderar på att dra ut med min andra halva senare, får se om jag har Tid & Inspiration lite senare, efter maten kanske!?
Nu ska jag först iväg och handla lite fika till imorgon, hörs!
Kram

Riktigt lugnt



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Sov verkligen ut imorse, vaknade inte förrän 10:30! Sen dess har jag ätit, läst bloggar, kollat facebook och nu sitter jag och målar naglarna. Blir en chockrosa färg, riktigt härlig faktiskt! Idag ska jag inte göra så mycket, ska gå igenom garderoben pch se vad jag behöver handla imorgon då jag åker till Ullared. Tror inte det är jättemycket som behövs, lite smått & gott bara.
Ganska tråkigt väder här idag, muligt och ibland lite regn faktiskt! Men då passar det bra att göra sådant inne som jag inte vill göra när det är fint väder!
Kom på nu att jag har en Kemiläxa så den måste jag göra nu, vi hörs senare!
Kram

Lite av mig själv





Nikon D5000
Tamron 70-300mm
Fotograf: Lisette

Brukar inte lägga upp bilder på mig själv så ofta, kanske beror på att fjärrutlösaren är trasig så jag inte kan ta självporträtt!? Men satt och redigerade lite andra bilder nu så hittade jag 2 på mig själv från i Lördags som jag först tyckte var riktigt kassa, ljuset! Men efter lite redigering så blev dem ända ganska bra faktiskt:) Jag har lärt mig att aldrig radera en bild om jag inte är stensäker på att den är kass, man kan alltid hitta tillfälle då en bild passar eller fixa tilld en lite i PS!
Kram

Kladdkaka!

Blev galet sugen på kladdkaka så ska skynda mig ut i köket och börja! Blir klar lite sent men vad gör det när det är studiedag!? ;)
Kram

Update: Kladdkakan är nu i ugnen och är klar om 17min!

Tävlar hos Jonna Erlandsson



Jag tävlar med denna bilden hos Jonna Erlandsson i samarbete med johanpixels.se

Motivation: Jag valde denna bilden för att det är ett riktigt vårtecken för mig, när de Rosa körsbärsträden slår ut! Varje år vid samma tid blommar dem ut och lyser så otroligt vackert med sin rosa färg i solskenet. Dessutom så blev jag väldigt nöjd med bilden, efter många försök så lyckades jag få en riktigt bra bild som jag blev riktigt nöjd med. Mitt favoritträd finns nu dokumenterat för alltid.

Studiedagar!


Ännu en på fina Lilly som just nu befinner sig på Ven för att tälta, hoppas det inte blir åska och regn!

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Nu har jag 4 dagars ledighet framför mig, riktigt riktigt härligt! Har faktiskt inte så mycket läxor heller så kan bara ta det lugnt;) Ska nog träffa kompisar och bara ta det lugnt in det (förhoppningsvis) fina vädret. Har varit jobbigt varmt idag så tror faktiskt det kommer brörja åska ikväll/natt, mysigt mysigt!
Hoppas allt är bra med er!
Kramar

Favourites







Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Några av favoritbilderna från helgen med Lilly! Och emd dem säger jag Godnatt:)
Kramar

Ny Design & Cherry Blossom





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Eftersom den förra designen inte fungerade i alla webbläsare så gjorde jag en ny igen! Blev dessutom mycket nöjdare med den nya, den är passar bättre in på mig själv. Har bara några småsaker kvar nu men det fixar jag efterhand när jag ahr tid:)
Var ute och fotade lite bilder på grannens kinesiska körsbärsträd innan idag, älska dem träden! Så himlar vackra, synd att dem inte blommar så länge, får passa på när dem väl gör det.
Har bara en skoldag kvar denna veckan för sen har vi studiedag på Torsdag och Fredag riktigt skönt! Slutar 12:00 imorgon men får se om jag ska stanna kvar och göra lite på SO arbete, får se hur det blir helt enkelt!
Hörs kanske senare annars imorgon
Kramar

Helgen som gått!

Har varit en riktigt mysig helg, från att inte ha någon plan alls till fullt upp. Lilly kom hit igår så vi pluggade lite tillsammans och sen gick vi ut och fotade, vid stranden, skogen, kohagarna typ överallt! Fick perfekt ljus när vi var i kohagarna, har aldrig tidigare hittat så bra! Visar bilder lite senare:)
Sen åkte jag med henne hem och sov över, tänkte vi skulle ha en lugn kväll men några kompisar drog med oss ut för att spela KUBB kl 22:00!? Trodde dem skojade först haha;) men det gick faktiskt bättre än förväntat! Riktigt mysigt!
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har! Nu ska jag fortsätta med bilderna från helgen, över 300st! ;) Härligt!
Kramar

Att sova...


Påskafton 2011
Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Har sovit så himla underbart inatt! Var tydligen slutkörd efter discot haha;) Vaknade vid halv 11 och nu sitter jag och läser lite bloggar och löser problem!
Så typiskt att jag alltid ska ha läxor när det är fint väder, vill ju vara ute i det fina vädret istället för att sitta inne vid datan! Men ska iallafall fota lite idag, får se vad motivet blir!? Något Tips kanske?
Nu ska jag ta tag i allt som ska göras så hörs vi senare!
Kram


Lågstadiedisco!

Oj Oj Oj! Kom precis hem från lågstadiediscot som vi i Elevrådet anordnade idag för de små barnen! Dem älskar verklgien disco, blir helt galna! Läsk, godis och chips ÖVERALLT haha;) Till och med "Läskfontän" men det var ingen höjdare sen när vi fick stada, klistrigt överallt!! haha!
Men det var det värt, är riktigt roligt att se dem ha så roligt och dem är så härliga;)
Ska nog lägga mig snart, benen  värker och huvudet är tungt!
Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon
Kramar

Svart&Vitt






Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Är nästan klar med läxorna nu men tog en liten redigeringspaus! Har bestämt mig för att göra fler bilder svartvita så jag lär mig hur jag ska göra för att få det bra. Får se hur länge jag kan hålla det;)
Sitter och kollar runt lite på internet mellan läxorna också, kollar på kameraväska och batterigrepp. Är i väldigt stort behov av en ny väska eftersom jag knappt kan stänga den jag har nu! Batterigrepp har alltid varit högt upp på önskelistan och jag hoppas att jag snart kan köpa ett.
Kram



Regn


Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Close Up 10

Äntligen hemma från skolan efter en ganska långtråkig dag! Nationella i matte första lektionen vilket inte var bästa starten kanske, sen åkte vi och simmade, livräddning idag! Dök efter en plastdocka och "räddade" med livboj. Faktiskt riktigt roligt, men var ganska trött efteråt haha;)
Nu ska jag göra lite läxor och sen får vi se vad jag gör av denna dagen, tiden brukar bara rinna iväg ju!
Kramar

15:03



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Close Up 10

Har varit hemma sen klockan 1 och har nu suttit och försökt få rätt på det sista i designen! Nu börjar allt fungera men för er som har Mozilla som webbläsare verkar det vara problem med att headern åker ner över inläggen! Sen är det lite problem vid kommentarsrutan också men ska fixa det så fort som möjligt! :)
Ska nog ta nåt att äta nu, känner att magen kurrar!
Hörs senare
Kram

Ny design!



 

La in den nya designen ikväll, tycker dem blev mycket bättre än den andra! Är inte helt klar, arkiv och aktegorier ser kaos ut om man klickar på dme så det behöver ni ju inte göra just nu haha ;)
Men fixar det imorgon när jag är piggare:)
Ska nog lägga mig strax så inga fler inlägg idag!
GodnattKramar till er

Ps: Klicka F5 om startsidan ser väldigt konstig ut!

Flower



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Hoppas på att denna bilden kan liva upp det tråkiga vädret utanför fönstret lite, riktigt grått och trist! Även om det är "roligare" att sitta inne med läxor när det är dåligt väder så är det inte kul. Måste spela in och testa olika ljudspår inför imorgon då vi ska göra vår "film" och propagande under kriget! Ganska tråkigt ämne tycker jag iallafall.
Kramar

SvartvitVSFärg





Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Satt och lekte lite i photoshop med denna bilden!
Burkar inte göra mina bilder svartvita alls ofta för brukar inte lyckas så bra, men denna blev helt okej;)
Vilken gillar du mest? :)

Kram

Sol & regn


Nikon D5000
Nikkor 18-55mm + Close up 10

Vädret har skiftat hela dagen, ganska jobbigt och tröttande! Skulle springa 2,4km rundan idag på idrotten men klarade bara ett varv p.g.a. pollen allergin! Varför finns Pollen!? Riktigt uttröttande.
Blir en ganska lugn fortsatt dag och morgondag iallafall, haha just det! imorgon är det pardans i skolan för alla nior inför balen! Undras hur det ska gå?;) Ingen som är riktigt pepp iallafall....
Aja det löser sig nog, nu ska jag förbereda Hamburgare till kvällsmat och sen blir det att passa kusinerna!
Kramar så länge

Godnatt!


Nikon D5000
Tamron 70-300mm


Ska gå och lägga mig nu faktiskt, ovanligt tidigt för mig men känner för att få sova länge. Ska läsa ut min bok också, Som jag vill vara. Får se om slutet blir lika bra som boken?
Skola igen imorgon, helgerna går riktigt fort (fast vardagarna också egentligen).
Om jag inte har for mycket läxor imorgon så blir det en liten fotorunda, är riktigt sugen!
Godnatt kramar till er.


Längesen!




Några av bilderna som jag tog förra helgen.
Nikon D5000
Tamron 70-300mm
Jättelängesen jag bloggade nu, tråkigt men har haft så mycket annat som har hänt både i skolan och överllat annars! Men ska bli bättre, lovar :)
Har inte gjort så mycket idag, sovit och ta´t det ganska lugnt. Grillade på stranden igår med några kompisar, riktigt mysigt! Blåste en del men det avtog och det blev varmare!
Hoppas ni hade en lika bra Valborg som jag.
Kramar



bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0