Öland nästa!

 

Ytterligare 2 bilder från "strandserien"
Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Har inte skrivit det men imorgon kommer jag att åka till Öland med familjen på semester. Vi ska gå på Ölands djurpark och nåt mer som vi inte riktigt bestämt än. Vi kommer hem igen på Torsdag så fram tills dess kommer bloggen förmodligen ligga ouppdaterad, jag hoppas på att det finns Internet där men jag vet inte så därför blir det nog inga inlägg! Men ni får ha en riktigt bra vecka, för det kommer jag så hörs vi igen när jag kommer hem :)
Ha de´bäst!
Kramar

Underbart ljus #2 Detaljer

Eftersom jag inte har tid att skriva så mycket så tänkte jag lägga in del 2 av fotoserien från helgen. Vet egentligen inte vad jag ska kalla dessa bilderna men ja, det fick bli "detaljer" eftersom de mesta bilderna är på sådant som man egentligen inte tänker på direkt.

 



 



Alla bilder är tagna av Mig eller Lisette med Nikon D5000+Tamron 70-300mm eller Nikon D3100+nikkor 18-55mm!

Underbart ljus #1 Porträtt

Det var ett tag sen nu men har haft fullt upp med annat, brukar bli så ibland när det är sommarlov faktiskt. Har varit med Lilly igår inatt & idag, riktigt roligt och mysigt som vanligt! Igår skulle vi ju ha en kvällsfotografering, miljön blev stranden och motivet ungerfär människor (oss själva).
Har nog aldrig blivit så nöjd med några bidler som jag och hon blev med de här,  när vi först cyklade iväg var vi lite halvdepp över att solen försvann, vi ville ju ha solnedgång! Men när vi kom ner till stranden fann vi det perfekta ljuset, har aldrig sett ett så underbart ljus som även på bilderna blir lika underbart! Galet fina blev bilderna.
 Har delat upp bilderna i lite olika "kategorier" så i detta inlägget börjar vi med Porträttbilderna. Enjoy!
  

 





Alla bilder är tagna av Mig eller Lisette med Nikon D5000+Tamron 70-300mm eller Nikon D3100+Nikkor18-55mm




Bad & kvällsfotografering!



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Lilly är på väg hit nu & vi ska bada i poolen! Senare ikväll när solen börjar gå ner ska vi ha en liten kvällsfotografering, motiv är ännu oklart. Iallafall i mitt huvud men jag kommer säkert på något senare ;)

Idag har jag för första gången i mitt 16 åriga liv köpt en långklänning! Trodde aldrig det skulle ske men nu är det gjort. Blir att inviga den på Fredag när det är midsommar och det blir kalas för Morfar!
Det varma vädret är nästan tillbaka och solen skiner, tummen UPP för det!!!!
Kramar

Nothing is Impossible....



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Hemma nu igen, eller ja jag har varit hemma ett tag, har till och med hunnit äta. Tandläkaren fick ut pepparkornet väldigt lätt, så könt när det var ute! Hon precis som jag undrade lite hur jag lyckats med detta men ja, det vet ingen av oss....

Sitter och håller på med en bloggdesign till en kompis, tror den blir riktigt bra när den är färdig. Iallafall om blogg.se kan sluta hänga upp sig, orkar inte!
Kramar

Tandläkaren.....

IGEN!! Smidig som man är har jag nu fått en lite "akut" tandläkartid. Har lyckats få in ett pepparkorn under tandköttet som inte vill komma ut så nu håller jag tummarna att tandläkaren kan lyckas, utan att det gör fööör ont!? :S
Aja, det är helt enkelt inte så bra att äta hamburgare!

Sov hos Lilly innatt, därav den dålia uppdateringen & det lite annorlunda inlägget som las upp här igår haha! Hon är för knasig den där Lilly ;)

Så jaa, nu händer det väl inte så mycket mer än att jag måste vänta till typ 40 minuter innan vi ska köra suck*
Hoppas ni har något roligare för er!
Kramar

Ps: Ni kan väl hålla tummarna för mig hos tandläkaren va!?

hej?

hej
goddag
hallå
tjena
tja
chacha
goddagens
hi
hello
tjatja
tjenare
tjo
tjinna
haj
hajsan
hejsan
hejdå
godnatt



tänkte bara säga hej.
hejdå

xoxo: okänd


I´m running on a miracle.....


Det händer faktiskt att jag tar såna här spegelbilder men lägger aldrig upp dem för dem brukar inte bli så bra.....

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Det är en sak som jag egentligen inte kan förstå, nu när det är så dåligt väder ute och jag är ledig hela dagarna så har jag inget att göra! När jag tänker efter vad jag gjort en dag så kommer jag inte på nåt speciellt, men ändå har tiden gått väldigt fort!? Antar att jag har photoshop och mina kompisar att tacka det för, dem gör att tiden går snabbt och alltså har jag väldigt roligt om dagarna! ;)

Blev väckt vid 10 av mamma innan hon och Elin åkte till tandläkaren för att sätta in Elins tandställningen, fast nu kom dem precis hem & hon säger att det inte alls gör ont vilket jag trodde det skulle göra! men det kommer kanske.....

Idag har jag tänkt fia lite mer med designen & kanske kolla några fler avsnitt av Sex And The City!
Hoppas ni har bättre väder än jag iallafall.
Kramar

Lite mer färg!



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Close Up +10 + Close up +4

Ni som är uppmärksamma kan nu se att jag bytt bild i headern och den ena bilden i side! Kände att bloggen behövde lite mer färg nu när sommarlovet dratt igång så jag bytade bilder. Inte så stor förändring men en liten är bättre än ingen eller hur!? ;)
Som tur var så blev det ändå ett långt uppehåll då det inte regnade och då var jag snabb ut med kameran för att ta några nya självporträtt. Blev ganska nöjd med dem iallafall, vet inte om jag lägger upp fler än dem i designen, får se!
Kramar


När vädret inte vill som jag vill och familjen åker bort....



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Hade egentligen tänkt fota lite nya självporträtt idag men vädret verkar inte hålla med mig alls, det regnar och är bara allmänt grått, riktigt tråkigt! Snart åker Mamma och Elin iväg och jag stannar hemma, tänkte jag skulle göra lite sånt som är viktigt och nödvändigt faktiskt:

1: Säkerhetskopiera bilderna från datan till den externa hårddisken
2: Lägga in bilder i sorteraren och sedan sortera dem
3: Lära mig göra inbakad fläta på mig själv (är så himla skönt att bli av med allt håret)

Det är ungefär det jag ska göra idag, så vet ni vad jag ska göra iallafall! Vad ska ni göra, något roligare kanske? ;)
Kramar


16-18 Juni Konfaåterträff!













Nikon D5000
Tamron 70-300mm/Nikkor 18-55mm

Tänker inte skriva så mycket utan låter bilderna tala i detta inlägget. Bilderna kommer från de senaste dagarna då vi som sagt hade återträff med konfan, vi var inte jättemånga men det var rolig och mysigt ändå!
Tack till CV som ordnade och planerade dessa dagarna, riktigt bra jobbat! :)
Kramar

Someon´s watching over me....

Skolavslutningen!


Klass 9B Jonstorpsskolan


Matilda Jag & Lisette


All the girls in 9B

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Några av bilderna från skolavslutningen, tog många många fler men det får bli dem här sålänge! Nu blir det redigering av bilderna från återträffen, here I go!
Kramar 


Home Sweet Home



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Hemma nu efter några dagar i Ängelholm med konfakompisarna, hade riktigt skoj och mysigt! Nu blir det att gå igenom dem 600 bilderna som jag tagit både i på återträffen och skolavslutningen! Vi hörs under tiden!
Kramar

Bilder Bilder Bilder

Avslutningen gick bra och jag är jättenöjd med allt, berättar mer om det senare ikväll eller imorgon för nu ska jag börja gå igenom alla bilderna som har tagits idag! Fick även några presenter för att jag nu gått ut grundskolan så jag fotade dem för ett tag sen. Bl.a fick jag en mycket mycket efterlöngtad och behövlig sak! Vad kan det va!? ;)
Kramar


Skolavslutning!


Känner skolavslutningskänslan i magen....

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm + Close Up 10+4

Idag är det dags, sista skolavslutningen på Jonstorpsskolan, lite konstig känsla faktiskt & det känns inte som att vi faktiskt aldrig kommer gå på denna skolan mer. Kommer nog inte förstå det förrän när skolan börjar igen och allt är nytt, både skola och människor. SOlen skiner, hoppas det håller i sig och att det inte blir molnigt som det brukar vara! Håll tummarna!
Kramar


Vatten



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

I helgen satt vi upp den nya poolen, har alltid haft en pool men nu var det dags för en ny. Tycker den är perfekt, lagom hög och lagom i omkrets! Kommer spendera många timmar i den i sommar. Idag när jag kom hem var den färdigfylld men vattnet är inte mer än typ 15 grader så badandet får vänta lite faktiskt.
Ikväll är det grillning och Volleybollspelande med klassen vid stranden, blir nog inte så många som kommer men får hoppas på att det blir roligt ändå.
Kramar

Äntligen lite nya...





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Idag fotade jag äntligen lite nya bilder, var alldeles för längesen! Fick en riktig kick och det blev väldigt många bra bilder faktiskt. Blir alltid så glad när bilderna blir bra, men ser världen från ett annat perspektiv och lägger märke till de små detaljerna som gör helheten.
Imorgon blir det Elevrådsavslutning (vilket långt ord) och vi ska spela Laserdome, pågår till 11 och sen slutar vi för dagen, bra start på denna korta veckan. Slutar ju på Onsdag!
Kramar

Bättre sent än aldrig...


Indian & "HippieFe" (Lisette & Louise)


Klass 9B, lika vimsiga och yra som vanligt...

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Lite dåligt ljus på bilderna eftersom dem är tagna inne, kunde inte vara ute p.g.a. regnet...

Det är mycket som händer nu så därför får bloggen vila lite, men tydligen så har jag väldigt trogna läsare för statistiken är högre än nånsin, hur nu det kan komma sig!? Riktigt roligt är det iallafall.
Idag hade vi spexfoto i skolan, ganska flummigt så blev inte så många "fina" bilde rutan bara yra och galna. men det är vår klass i ett nötskal så det är perfekt. Några bilder från idag kan ni se ovan:)
Dags att sova nu, är fortfarande trött sen resan och långtråkiga skoldagar gör inte saken bättre. Men men, inatt ska jag försöka få mycket sömn iallafall!
Kramar till Er!


Home again!





Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Nu är jag hemma igen från Ungern. Har haft det superdupermegajättebra & längtar vill bara tillbaka! Även om det var lite av en studieresa har den varit grymt mysig, rolig och riktigt riktigt minnesvärd!! Vädret var det enda som kunde vatt lite lite bättre, lite mer sol hade in skadat faktiskt.
Tog inte så många bilder eftersom vi hade en fotograf med oss som skulle dokumentera allting. Men ovan är iallafall 2st :)
Hoppas allt är bra med Er och att ni har haft en lika bra ledighet som jag, även om jag tror den är svår att slå! ^^
Nu ska jag ut i solen HELA DAGEN förmodligen blir det lite fotande också!
Kramar

Imorgon förlorar jag min flygoskuld!





2 bilder på mig från Morsdag!

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Längesen jag skrev nu, ledsen för det! Har jobbat ikapp ordentligt i skolan och idag har jag fixat det sista inför resan imorgon. Kommer bli grymt roligt, längtar snart ihjäl mig!
Kommer inte blogga från och med imorgon tills på söndag kväll ungefär då vi kommer hem. Har ju som sagt aldrig flygit förrut men än så länge är det inte alls pirrigt, riktigt lugnt faktiskt. Kanske blir värre imorgon haha!?
Jag hoppas att ni kommer få en lika bra ledighet som jag!

Kramar till er!

Ps: 1 ny prenumerant förra veckan, kul att du hittat hit! ;)

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0