Det tråkigaste är att vänta...


Kan ni se hjärtat!? ;)

Sitter här med 40st (har faktiskt räknat dem)olika nagellack framför mig och kan inte bestämma vilket jag ska ta! Har ofta samma problem men älskar att fixa till mina naglar och göra lite fina mönster. Tycker verkligen inte alls om ofixade naglar med typ "trasigt" nagellack, oklippta och vassa. Och dessutom känner jag mig mycket fräschare när jag har fixade naglar;) Det tråkigaste med nagellack är att det tar så himla lång tid innan det har torkat in riktigt, vad ska man göra när man väntar liksom? Kanske har DU något bra Tips till mig!:)

Lilly åkte hem för ett tag sen och åter igen har vi haft en mysig dag med både det ena och det andra men ändå ingentign haha! Så brukar det vara nu för tiden men det är väldigt mysigt iallafall:) Idag hade vi tänkt fixa naglarna tillsammans men hon var tvungen att åka hem, men vi hann iallafall att ta bort nagellacket tillsammans haha! Bättre än inget;) Innan hade jag röda naglar och när jag tog bort det så "råkade" det bli ett hjärta av det på padsen! Gjorde det faktiskt inte med mening utan märkte det precis innan jag slängde den!
Självklart dokumenterade jag det, händer inte varje dag liskom;)

Nej, nu måste jag fixa klart naglarna och sen hoppas jag att jag kan övertala mamma om en sak! Tror inte hon är Jättepepp men man vet aldrig haha;)

Kram


plugga plugga hela da´n!







Nikon D5000+18-55mm

Shit vad jag har varit duktig idag! Har suttit sen 4 med en uppsats i SO, dock blev jag inte klar men den är så seg och stor att jag inte är förvånad!! Men siktar på att bli klar imorgon faktiskt, kommer bli riktigt skönt när jag ÄNTLIGEN är klar:) Annars har jag inte hunnit med så mycket idag, skolan var väldigt lugn, fick reda på nationella i svenska och jag kunde inte gjort bättre ifrån mig faktiskt. Är riktigt nöjd;)

Fotade hela eftermiddagen igår i det fina vädret och ovan kan ni se några av dem:)
Men nu måste jag sova, känner mej jättetrött och seg!

Ha en bra kväll!
Kram

Earcuffs!



 
Nikon D5000+18-55mm


Som sagt så kom mina efterlängtade earcuffs hem till mig idag! Gillar dem verkligen och kommer använda dem nu och för all framtid haha;) Precis som jag lovade så ska lägger jag ut bilder på hur dem ser ut! Kan bara lägga ut bilder på 2 av dem eftersom min syster har den tredje, men kan kanske visa den en annan dag.
Har suttit med bilderna som jag fotade idag med min syster, dem blev nog ganska bra faktiskt! Ska fortsätta med dem nu och läsa lite ur min bästis idag, Fysikboken! *suck*

Kram



Härligt väder!




Nikon D5000+18-55mm

Vädret är hur underbart som helst här! Solen skiner och det är faktiskt väldigt varmt! Ska passa på att gå ut och fota nu ett tag, får se hur länge det blir. När jag kom hem låg det ett paket till mig i brevlådan från Style by Tyra. Blev jätteglad, känns som jag har väntat i evigheter på det haha;)Paketet innehöll 3st Earcuffs som låg i små färgglda påsar, jättesöta! Satte på mig 2 av dem direkt och dem är faktiskt riktigt sköna, vet inte varför men det gör inte ont iallafall och dem sitter inte för hårt, perfekt! Lägger upp 2 bilder på dem sålänge, kommer bilder senare på hur dem ser ut "på riktigt"! Om ni vill kan ni ju gissa bara genom att slänga in en liten kommenta;)

Nae, nu måste jag skynda mig ut i det fina vädret, hörs senare!
Kram


Kalas!

Är äntligen klar med bilderna från igår! Jag har inte suttít med dem hela dagen men det tog väldigt lång tid, har faktiskt både ränsat garderoben, ätit våfflor (igen) idag. Och nu sitter jag med en gigantisk SO uppsats *suck*. Men det är lika bra att vara i god tid, då blir det alltid mycket bättre;)
Vet inte vad jag ska skriva mer så jag gör inte det utan låter bilderna göra detta inlägget!

Kram






  





 

 




Redigering pågår!


Sitter här
 med bilderna från igår. Tar faktiskt lång tid att rensa, gå igenom och redigera! Tänkte jag skulle lägga upp några från kalaset igår men får se när jag är nöjd med dem!
Ganska jobbigt att klockan nu är 12:20 men "egentligen" är hon 11:20!! En timme mindre dag idag...

Måste göra lite skolarbete idag också, stor hemtenta tills nästa Måndag *suck* men det brukar gå ganska bra med musik i högtalarna och citronté i en kopp!

Lägger upp en härlig bild från i höstas så länge:)
Kram






Paketer & Smågodis!

Kom hem från kalaset för ett litet tag sen! Mycket roligt var det och många bilder blev det haha! Lägger upp bilder imorgon. Ett klas är ju inget kalas utan paketer så självklart fanns det gott om såna, Tacos blev det till kvällsmat och sen daimtårta med färska jordgubbar på Mums! Dem färska jordgubbarna är faktiskt väldigt goda nu, brukar annars inte vara det på vintern ju;)
Barnen gick tipsrunda som de vuxna gjort och allmänbildade som dem är så fick alla 9/9!! riktigt duktigt faktiskt:)
Är faktiskt väldigt trött och dessutom ska man flytta fram klockan en timme inatt! riktigt jobbigt, då får man ju sva en timme mindre:( Det är nog bäst jag går mot sängen nu!

Vi hörs imorgon




Idag blir det...


Cobwebs (spindelnät)


Mormors kristallampa


Tycker denna urtavlan är så fin, dessutom är den väldigt gammal!

Nikon D5000+Tamron 70-300mm+Speedlight YN465


Kalas för Emmie & Patrik! Halv 5 åker jag på kalas till Emmie (min kusin) för att fira henne och hennes pappa! Eftersom syster blev sjuk idag så får hon och mamma stanna hemma, riktigt tråkigt! Men jag åker med mormor och morfar så det ordnar sig. Tar med kameran och ska försöka ta lite fina bilder! Lägger upp senare ikväll eller imorgon.
Har fotat lite redan idag, hittade ett stort spindelnät som jag inte kunde låta bli och sen tog jag lite bilder på allt möjligt hos mormor. Bland annat tog jag bilderna ovan. Blev ganska nöjd faktisskt, har inte lyckats med spindelnät speciellt bra innan men idag blev det ändå ganska bra:)
Mamma kom hem med H&Mpaketet som vi beställde förra veckan, blev jättenöjd med innehållet och för en gångs skull så passade allt perfekt:D brukar annars vara så att det inte passar så vi måste skicka tillbaka! Men inte denna gången.

Nu måste jag hitta kläder som jag ska ha på mig och börja göra vid mig!
Vi hörs kanske senare!

Kram


25-03-11 21:41 Ostbågar & Mjukiskläder!


Ostbågar är en av mina största passioner! fast inte en av dem nyttigaste hihi;)


Galet vad bilden blev ljus!!
Nikon D5000+ nikkor 18-55mm+Speedlite YN465

Rubriken beskriver precis vad jag gör just nu! Äter ostbågar och myser i joggingbyxor;) Gick runt med kameran för ett tag sen och lekte lite med blixten! Det är galet med ljus den kan göra!! På bilden ovan hade jag det helt mörkt i hallen, blixten på högsta styrkan och riktad upp i taket för att ljusa upp hela rummet! Otrolig skillnad faktiskt!! Ingen bra bild alls egentligen men ljust blev det och det var et som var meningen haha! Tyckte det var lite kul att visa vilken skillnad en blixt faktiskt kan ge, mycket bra att ha!!
Tycker det är jättekul att bara gå runt med kameran och testa olika inställningar, dessutom är det då man lär sig bäst! genom att testa och leka lite hihi;)

Funderar på om jag ska se några avsnitt av GLEE!? var ett tag sen jag kollade på det men gillar det STORT! Jaa, det blir nog faktiskt så, då vet ni var ni har mig iallafall! I sängen med laptopen i knäet, ostbågsskålen bredvid och GLEE på skärmen haha;)

Ni får ha en supermegabra kväll så hörs vi imorgon!
Kram!


Tävling!


Nikon D5000+nikkor 18-55mm

Jag är med och tävlar i en tävling hos  standingcarla.blogg.se  Bilden jag tävlar med är den ovan och Temat för tävlingen är Blommor och Natur!

Våffeldagen!

Fredag igen! Veckorna går fort men ändå är det lika skönt varje gång det är Fredag!! Får en härlig känsla varje gång jag slutat skolan på fredagar. Dessutom så är det ju Våffeldagen idag!! Och precis som alla andra våffeldagar har jag ätit våfflor hihi;) Nu ska jag redigera lite bilder och lyssna på musik!
Vi hörs senare;)

Kram

23-03-11


Casio EXILIM EX-Z19


Casio EXILIM EX-Z19

Idag är det minsann inte en vanlig dag!! Idag fyller min yngsta kusin 8år!! Ett STORT grattis till henne. Tror hon har haft en bra dag, den hade iallafall börjat bra sa hon imorse när vi ringde henne. En händelserik vecka det här faktiskt, igår fyllde en annan liten flicka år som jag ska vara barnvakt åt ikväll! Får se om hon blivit ännu busigare nu när hon är 3år haha;)

Annars har väl min dag varit helt okej, slutade 12 vilket alltid är härligt! Känner mig helt trött och seg i kroppen, inte sådär sovtrött utan mer sliten på nåt sätt!? tror jag behöver mer soil och värme faktiskt! Imorse var det jättefint väder och hela dagen fram till typ 12 och sen blev det mulet och började blåsa! *suck* är så trött på väderväxlingar, om en dag börjar bra ska den också sluta så!! Men inget jag kan göra något åt och ingen anna heller på denna planet hihi;) Sitter här i min älskade stickade tröja och försöker piggna till med musik men inte ens det verkar hjälpa faktiskt! Aja, det blir säkert bättre när jag ska vara barnvakt, dem brukar alltid vara så glada, härliga och fulla av bus! Sen är det ju Gabba Gabba ikväll (barnprogram) som vi alltid kollar på, dem älskar det och det är faktiskt ganska roligt haha;)

Nae nu skriver jag inte mer för det blir bara deprimenrande att läsa hihi, bilerna ovan är från sommaren 2009,  fotade dem med min första digitalkamera faktiskt men är ändå förvånad över resultatet, gjorde bara en liten grundredigering i photoshop så belv dem ganska bra!

Ni får ha det så bra, so long!!
kram


Årets första vårtecken!


Nikon D5000+Tamron 70-300 4-5,6

Igår hittade jag årets första vårtecken! (om man inte räknar med denvarma luften och solskenet) Riktigt härligt nu när allt blir lite med vårigt. Idag var det så varmt och soligt så på mattelektionen fick vi sitta ute och räkna, riktigt mysigt faktiskt. Åkte för första gången iväg med solglasögon också idag, våren är verkligen här!

Idag hade mamma Tupperwareparty så huset var fult med folk, själv fick jag underhålla barnen men fick bra hjälp av Lilly! Uatn dig hade jag inte köarat det;) kollade massa klipp på youtube, shit vad mycket roligt och fjolligt det finns där asså, helt galet!!
Hade muntligt nationellat i svenska idag i skolan, gick faktiskt bra men hela klassen inklusive läraren skrattade åt historierna vi lyssnade på!! Vissa grät till och med så mycket dem skrattade, riktigt roligt!!! ;)

Nu ska jag göra vid mig för sängen, blev ALLDELES för lite söm förra natten! hihi;)
Kram

What a day!!




Nikon D5000+nikkor 18-55 3,5-5,6

Dagen har verkligen inte
 varit som jag trodde! Skolan kändes upp & ner och fick en supermegastor hemtenta som vi ska göra i Historia!! *suck* Men ska tvinga mig själv att göra klart den nu i veckan så jag slipper det sen, har inte så mycket annat i veckan faktiskt! Fick veta en hemsk & lite småläskig sak imorse som gjorde hela dagen lite nedstämd... Men ska försöka pigga upp den med min Smoothie som jag precis druckit upop och lite härlig musik! Det brukar funka;) 
Shit nu har jag varit hemma i 1,5 timmar och har bara bloggat och ätit haha!! Känner mej väldigt långsam!
Nej, nu måste jag ta tag i läxorna och sen ska jag städa mitt skrivbord också, hittar INGENTING hihi;)

Kram


Måndag again!

Är det bara jag som tycker veckorna går jättefort!? Hinner knappt göra något ju! Gick upp vid 8, riktigt skönt att kunna sova länge fastän det är skola! Sitter och äter frukost nu men ska snart göra vid mig. Tror jag ska locka håret lite idag, känner för det.
Men då har jag inte tid att sitta här!! Har förresten hunnit fixa till mina naglar någorlunda :) *stolt*

Ha en bra dag så hörs vi!
kram

Dagens shopping!




Nikon D5000+Nikkor 18-55 3,5-5,6+Speedlite YN465

Finally kommer bilderna på vad jag handlade idag! har haft jättemycket att göra så det blev lite sent. men men nu är dem uppe iallafall :)
Jag och Lilly hann inte göra klart våra armband som vi planerat, vi var för sega och sen tappade vi ut dem då och då oxå haha!! såå typiskt oss ;) Men på Onsdag ska vi göra klart dem, slutar ju 12 då så då borde vi hinna! Har hållt på att redigera bilder idag oxå, tar ganska lång tid men varje bild behöver extra omsorg, då blir det bäst! Sen var jag trött på mitt hår så jag klippte det lite, mest det slitna och sen klippte jag upp det lite. Blev faktiskt bra!
Det enda jag hade bestämt att jag skulle göra idag var att fixa mina naglar, gillar inte ofixade och "trasiga", och självklart hann jag inte med det! Får se om jag hinnder göra det imorgonbitti!? Börjar ju inte förrän halv 10 så skulle kunna hinna det faktiskt om jag går upp i tid!
Aja det löser sig nog :)

Ni får ha en bra kväll och natt så hörs vi imorgon!
Kram

Söndag...

Precis kommit hem från Väla (köpcentrum). Skulle egentligen inte köpa något men har svårt att låta bli! Blev iallafall en stickad tröja som jag velat ha länge och ett par solglasögon som verkligen dämpar solljus! Ganska ovanligt faktiskt tycker jag ;)
Nu är här Lilly här och vi ska göra klart våra armband som vi började på förra helgen!
Lägger in bilder senare på det jag köpte!

Ha det bra!

Gamla bilder väcker gamla minnen!



Nu är collaget färdigt! Blev faktiskt nöjd med det och massor med minne väcks när jag kollar igenom alla bilderna! detta är bara några av hundratals bilder men några av mina favoriter är det iallafall. Dem flesta bilderna är från min konfirmationsfest, då jag fick kameran! Alltså några av dem första bilderna jag tog med kameran.
Längtar till våren nu, mest sommaren ju men bara vintern försvinner! blir mycket gladare och piggare när det är soligt och färggatt ute!!
Nu kollar vi på Huset ANUBIS, en ganska bra serie faktiskt! Blåbärspajen står och svalnar nu och strax ska jag hugga in på den, LÄNGTAR!!

Kram


Gammalt blir nytt!

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder från i somras. Shit vad allt var bra då! Varmt & soligt väder, bruna ben, glada miner, mycket att fota, kompisar, bad, konfirmationsläger/konfirmationsfest mycket minnen ligger bakom bilderna! Tänkte göra ett collage med lite härliga sommarbilder, om det blir bra kanske jag lägger upp det senare!
Vad hittar ni på denna lördag kväll då? Själv redigerar jag bilder och sånt men ska snart sätta in en blåbärspaj i ugnen! Älskar blåbärspaj, finns inget godare "lördagsgodis" hihi ;)

Nae nu ska jag fortsätta med bilderna och sedan skicka iväg dem, vi hörs

Kram


I do the fun things today and the other things can wait!

Förra helgen fotade jag vattenbilder för första gången, blev ganska nöjd med själva vattnet men bakgrunden kunde ju blivit lite bättre! Men det var första gången så jag är ändå nöjd. Tyckte det var väldigt roligt så jag kommer absolut fota vatten fler gånger och då testa andra sätt!

Lägger in några bilder så får ni gärna säga vad ni tycker!

Kram



   

NikonD5000+Nikkor 18-55mm 3,5-5,6


Finally...

..it´s FRIDAY!!
Älskar känslan när man går hem från skolan på fredagar, inga läxor som behöver göras, kan sova länge och göra vad man vill på dagarna. Ledsen för jag inte bloggat på några dagar men har varit läskigt mycket plugg faktiskt! men nu i helgen ska det bli ändring.
Kvällen spenderas väl vid TV:n eller datan och förhoppningsvis en riktigt bra film! Var längesen jag såg en överdrivet bra film så det är dags nu tycker jag haha;)
Lägger in några bilder från i Onsdags som jag fotade när jag var ute med syster, blev ganska nöjd faktiskt+vädret som gav riktigt vårkänslor!!
Mindre kul var det ju idag när man vaknade, vitt ÖVERALLT!!!! fast ändå kvittrade fåglarna på faktiskt haha!

Aja, snön är borta och nu ska jag leta efter en bra film!
Njut av bilderna här nere sålänge så hörs vi!

Kram






SysterYster!



Nikon D5000+tamron 70-300mm 4-5,6


Lite sådär lagom spontant





Nikon D5000+Tamron 70-300 4-5,6 Macro


Fotade en orkideé precis lite sådär utan förvarning. Blev så himla sugen på agtt fota nu när solen för en gångs skull lyser upp världen, tog mest bilder inne i fönstret men tog faktiskt några på trappan också. Lägger upp 2 bilder medans jag går ut med syster, hon ville så gärna bli fotad nu när hon kom hem & jag säger ju såklart inte nej när hon VILL haha ;)

Nae nu måste vi ut innan solen går ner!

Love



PS: passa på med kameran nu när solen lyser! ger en så härlig känsla ju och kanonbilder ;)


Idag är en vanlig dag, en helt vanlig Tisdag!





Båda bilderna är tagna med Nikon D5000 & Tamron 70-300 4-5,6

En helt vanlig Tisdag
tillbringar jag i sängen med datan i knät, ganska lugnt egentligen men har en dunkande huvudvärk som stör!! Fick gå hem från skolan för jag hade så ont i huvudet men nu känns det som den äntligen börjar gå över faktiskt! Hoppas det går över tills imorgon, vill ju inte missa nationella provet. Annars får jag väl gå dit och göra provet och sen gå hem igen, det ordnar sig nog;)

Nu ska jag gå och fika och sen blir det bildredigering som gäller! ska redigera bilder på Alicia som jag tog för 2 veckor sen, bättre sent än aldrig hihi ;)

Ha en bra dag


Lång helg & Skolresa

Har haft ovanligt lång helg! I Fredags slutade jag 12 och idag har vi haft studiedag. Men jag behövde faktiskt en lång helg efter förra veckans resa. Var på skolresa då i Polen, var bland annat på Auschwitz & Birkenau (Koncentrationsläger & Koncentrationsläger/Förintelseläger). Sov inte speciellt mycket under resan men nu har jag tagit igen allt & känner mig som en normal människa igen. Var en väldigt annorlunda resa men absolut värt det, känslosam & lärorik.

Har egentligen inte gjort så mycket i helgen, fotade lite igår (bilder kommer senare) städat rummet lite mest bara vilat helt enkelt! Men ímorgon är det slut på det, dags för skola & på Onsdag är det Nationellt prov i Biologi. Känner mig inte alls förberedd men det går nog bra!

Lägger in några bilder från resan!
Kramar











bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0