Upp, ner & tillbaks #1

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-Speedlite YN465
Har hunnit fota lite mer idag, och var tvungen att testa en ny redigering som jag sett på fler olika ställen den senaste tiden. Är riktigt nöjd och kommer absolut använda mig av denna redigeringen i framtiden! :)

I denna världMedans jag inte haft något internet under några dagar har jag haft tid att sitta och leka en del i PS! Och här har ni ett av resultaten, det var blandannat denna bild jag skulle ta då jag inte hade några laddade batterier (om ni minns). Men nu är den klar iallafall, så, vad tycker ni? :)


Attans Bananer!

Otur på HÖG nivå är när jag får Värsta fotoidén  i huvudet, ställer i ordning, grejar och fixar i en kvart! Och när jag väl ska börja fota så är 3 utav 3 möjliga batterier TOTALT urladdade! SUCK*
Bara att vänta på laddaren...
Så länge kan ni få se en bild som fick mig att fälla en liten tår idag i skolan, okej min förkylning spelade nog också roll men tyckte så synd om den.


Aww, stackare!

Sommar, du är saknad!


Nikon D5000-Tamron 70-300mm
Brunbrända ben, varma kvällar, motljusbilder, värme.... Behöver jag säga mer?  Jag Saknar Sommaren!

Flyg iväg


Nikon D5000-Nikkor 18-55mm

DreamcatchersFödelsedag innebär Presenter!

Här kan ni kolla in nästan alla presenter som jag fått! Andra bilden är bara en närbild på ringen som även finns med på den första bilden. Jag väntar på ett paket som ska komma (antagligen i veckan) som innehåller 2 paketer till, men visar er dem då ;)
1: Ett urgulligt Nallekort som innehöll en del pengar! (ser ni att det är nästan samma Nalle som sitter i min soffa!? ;))
2: Jättemysiga Inneskor
3: En tidning späckad med Enbart Photoshop!!
4: En låda fylld med mitt favoritgodis, en lapp med presenten (just det, armbandet får jag så fort det är i lager igen) & även här lite pengar!
5: En jättefin & bekväm ring.
6: En söt liten skål med glashallon och en "lyckogris" på kanten.
7: En påse fylld med Lakritsgodisar!

Det va det hela och jag är mycket nöjd!
Nu ska jag gå och äta upp det sista av tårtan, vi Hörs!

17 år!Idag är det Min dag! Idag fyller jag 17 år! ;) Har haft en bra dag, med paket, tårta & efterrätt. Fick lite olika saker, blandannat pengar så nu kan jag ÄNTLIGEN beställa hem objektivet jag velat ha hela livet (känns det som illafalla ;))

Alldeles för bra för att vara sant

Har tillbringat alldeles för många timmar framför datan med Latte & Ljus. Kollat lite på Greys Anatomy, säsong 1, har sett alla säsongerna redan men det är ju så braa!
Nae, nu ska jag ta tag i Matteboken, måste ju vara förberesdd inför imorgon ;)

Min favorithörna!
Här har jag tillbringat många timmar de senaste dagarna, älskar denna soffan, så mjuk och skön! Jag kan sitta hur konstigt som helst utan att det är obekvämt haha ;)

Vackra saker #2

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-Speedlite Yongnuo YN 465
Några fler bilder som jag gillar starkt just nu!


Vackra saker

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-YongNuo Speedlite YN465
Lite nya bilder jag tog igår, blev kär direkt!

Söker: De bästa bilderna
Har fått i uppdrag att leta fram bilder till familjens Almanacka 2012! Så har en hel del letande och redigerande framför mig idag, men med lite musik i högtalarna så gör det absolut ingenting ;)

Nyårsafton 2011/2012


Till förrätt åt vi Räkcocktail


Till Efterrätt åt vi Apelsiner med glass, honugsrostade nötter och lite extra honung!

Märkte nu att jag aldrig tog någon bild på Varmrätten, antagligen eftersom förrätt och efterrätt alltid är mina favoriter haha ;)
Efterrätten är inte alls avancerad men riktigt god, Perfekt!

ÅrsResume Del 3 Oktober-December

Oktober

1:En av de bilderna som jag verkligen fångade höstens färger i.
2:Oktober var Väldigt fattigt på porträttbilder, beror antagligen på att jag tillbringade 10dagar utomlands. Så jag fick ta en bild på mig & fina Sara, en nyfunnen vän under vårt Tysklandsutbyte :)

November

1:En sista chans att fånga hösten!
2:Bild från fotograferingen som jag kallar "Save the Bird"

December

1:Enda naturbilden som jag tog i December, men blev rätt nöjd ändå.
2:December var den enda månaden då jag verkligen inte fotade människor alls! Så det fick bli ett "porträtt" på Tomten! ;)

Då var alla månaderna representerade med bilder! Hoppas ni tyckte om resumen & nu blickar vi framåt mot 2012 fyllt med nya bilder!
Kram

TvåTusenTolv


bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0