Tidig morgon?



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Nu har jag tänkt krypa ner i sängen efter en ganska lugn dag i höstsolen. Kanske blir det tidig morgon imorgon, om vädret är bra ska jag ut och plåta lite "tidig-höstmorgon" bilder! Får se hur vädret är :)
Go´natt & Sovgott

The fall is here, for real #2





Nikon D5000 + Tamron 70-300mm

The fall is here, for real.





Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Känn solen skina på dig även när allt är mörkt, för då blir allt lite ljusare och lättare

Underbara Lisette #2





Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Livet rullar på för fullt, går upp tidigt och kommer hem sent med en massa läxor! Imorgon blir det en hyfsat kort och lugn skoldag och efter det står det Möte i kalendern! Verkar bli en varm & solig höstdag imorgon också, härligt.
Nu ska jag packa badkläder så jag slipper stressa med det imorgon....
Kram

Underbara Lisette







Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Var ute på en höstfotografering med Lisette i lördags! Många fina bilder togs, både på hösten och på oss själva.
Lägger upp fler under veckan

Kram


Små Tunna Växter





Nikon D5000+Tamron70-300mm

Härligt ljus fångades på bild under pickniken på Kullaberg....

Tävlar Hos Jonna



Jag är med i en tävling hos Jonna där temat är Svartvitt. Priset i tävlingen är ett valfritt filter från tvspelsweb och om jag vinner vill jag ha detta filtret.

Bilden tog jag idag när vi hade höstpicknik med mina kusiner på Kullaberg, och på bilden kan ni se min yngsta kusin Emmie!

För att komma till tävlingen, klicka HÄR.

När löven blir gyllene och vi drar ut på picknik





Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Solen lyser, hösten börjar synas på riktigt & vi ska ut på picknik. Min familj och kusinerna ska åka till Mölle/Kullaberg för att mysa i det fina höstvädret. Det är såna här dagar jag önskar att jag inte gick i skolan och hade massa läxor!

När dem röda bären går från Jordgubbar till Rönn



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Nu blir det fysikplugg med Lisette innan vi ska ut på en höstfotografering. Nya Höstporträtt ska knäppas!

Som jag lovade



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Precis som jag lovade igår så var jag ute med kameran idag och det blev lite nya bilder, har dock inte hunnit redigera dem och så p.g.a. läxor och prov! Men ovan har ni ett färgsprakande smakprov iallafall :)
Kram

...

Livet rullar på, möte hit, möte dit! Läxor hit, läxor dit! Hade verkligen önskat att det var ljust dygnet om så jag kunde ägna mig mer åt er och åt min kamera men ljuset är inte på min sida, blir ju liksom inga bra bilder när det är kolsvart ute....
Men slutar hyfsat tidigt imorgon så då vill jag absolut knäppa några nya bilder :)

Jag ska tydligen vara stolt över mitt DNA...!?

Haha, i Fredags på biologilektionen skulle vi testa DNA hos vetegroddar och hos oss själva. Jag var den som fick testa mitt i min grupp, och när vi va klara så tyckte min lärare att jag hade så fint DNA  att han ville frysa in det och spara för att ha som visningsexempel haha ;) Han tyckte att jag verkligen skulle vara stol över det...!?
Tyckte det var lite roligt så nu ÄR jag stolt över mitt DNA haha!

Gäster inatt!?

När jag gick upp idag så hade någon haft picknik på vår trappa inatt! Där var en halväten fryst pizza & 3 krossade äpplen....... Tycker faktiskt det är ganska läskigt, nån har suttit på vår trappa inatt och ätiti utan att vi märkt det.
Och för några veckor sedan så var det nån som typ snubblade in i dörren, också det mitt i natten men då vaknade mamma av det!
VEM är på vår trappa hela tiden!? :S

Lördagkväll!

Nu ska jag min mysoutfit, feta godispåse, data och nya VR-tidning krypa ner i min mysiga säng. Filmvisningen gick bra, var inte så pinsam som den kunde vatt haha :)

Ha en mysig lördagkväll så hörs vi imorgon!
Kramar

Kulturnatten



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
livar upp vädret med en härlig vårbild...
Ikväll är det kulturnatt i Höganäs, ska dit för att filmen från Ungerresan (ni vet studieresan jag var med på innan sommaren) ska visas. Är faktiskt riktigt nervös för jag har inte sett filmen själv så vet inte vad som är med och hur den är haha ;) Nästan allt vi gjorde och sa där nere filmades ju så vad som helst kan hända i filmen.....

Texas TI-84 PLUS






Idag har jag blivit liite coolare än alla er andra där ute. Jag har nämligen äntligen fått min superduperultramegaavancerade och bästa miniräknare!!! Tycker själv den är riktigt cool så alltså borde jag också bli det nu, eller hur!? ;)

Det är iallafall riktigt skönt att ha den, slipper räkna i huvet vilket ABSOLUT inte är min grej hehe^^
Änsålänge har bara hittat en dålig sak på den, man kan inte skriva Å Ä & Ö, så det fick tyvärr bli utan...

Men hoppas ni kan läsa mitt lilla meddelande i displayen ändå :)

Äntligen Fredag!!!

Shit vad jag har längtat efter denna fredagen, inget speciellt ska hända och det är nog just det som är så bra! Har varit supertrött hela veckan så i helgen ska jag verkligen sova ut.

Eftersom jag är så smart så vaknade jag i panik att jag försovit mig en halvtimme, men istället vaknade jag en halvtimme för tidigt! SÅ himla irriterande!! Men men, då kan jag ta det extra lugnt innan skolan :)

Vi hörs efter skolan!
Kram

Teater



Kom nyss hem från en händelserik dag i skolan. Egentligen har det inte hänt så mycket, har mest haft rast känns det som haha ;)
Ska läsa biologiläxan nu som läraren tyvärr kom på i sista minuten..... Sen vid halv 6 är det samling på skolan för vi ska åka och kolla på en teater, vad jag har hört så verkar den rätt seg och tråkig men vi får väl hoppas på det bästa! :)

Behind those eyes



A girl can dream

Än så länge lever jag...



Förlåt för att jag varit så OFF de senaste dagarna! Men är knappt hemma nu förtiden känns det som och igår när jag ahde tid över för bloggen så funkade inte internet suck* var nåt stort fel i ett stort område men nån gång inatt kom det tillbaka :)
Kunde iallafall konstatera igårkväll att jag är sjukt internetberoende....... Har hört det förr men aldrig riktigt trott på det hehe ^^

En sax, en tröja, lite musik & en kopp varm choklad senare..





Klippte sönder min "gamla" mussepigg tröja, har egentligen aldrig använt den utan bara sovit i den några ggr. Så för att jag ska använd den lite mer (förhoppningsvis) så klippte jag sönder den och gjorde den lite coolare haha ;)

Till en början så bara det öste ner





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

September 2010 VS September 2011



Det kan hända mycket på ett år.....

Nu: Duschen!

Tycker jag har varit tillräckligt duktig idag, läxor i 3timmar en lördag morgon är inte att leka med! Så nu ska jag belöna mig själv med en varm dusch :)
Kram

Plugga Matte



Ska ägna några timmar åt min kära mattbok nu på förmiddagen/mitt på dagen. Har inte riktigt fattat allting så tänkte tvinga min hjärna till att förstå dem talen nu! Det kan ju liksom inte vara omöjligt eftersom facit har klarat av dem... ;)

När löven faller





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up +10&+4
Har haft Tjejmiddag med alla tjejer i närmsta släkten ikväll, mysigt och gott är ord som beskriver det rätt bra.
Exakt NU går dem ut genom dörren och jag ska sätta på Tv:n och kolla på Star Trek!
Tycker det är rätt härligt att det börjar bli lite höstfärger ute, bäst är det såklart att det finns lite nya saker att fota ;)

Fredag.



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm + Close Up filter +10 &+4
Äntlige Fredag igen, riktigt skönt med helg!Tyvärr har jag en massa läxor som jag behöver göra, eller snarare som jag bestämt mig för att göra för jag fattar inte riktigt så för att hänga med ska jag göra om lite.
Annars blir det nog en ganska lugn helg faktiskt, med mycket sömn förhoppningsvis haha ;)

En lång dag men ändå för kort



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up filter +10

Kom nyss hem från skolan, slutade egentligen kvart över 2 men stannade kvar för att plugga lite med några kompisar. Mycket roligare att göra göra tråkiga saker med nån annan än sig själv, tycker jag iallafall :)
Nu vet jag inte vad som ska hända, gillar inte att komma hem "tidigt" från skolan längre för har aldrig nåt att göra..... Ni kanske har något tips? :)

The Fall.... #1





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Sitter på skolan nu, har haft håla i nästan 2 timmar nu men ska anrt få gå och äta! Sprödbakad fisk idag :)

Ännu mera blommor #2 Före & Efter

 

Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

Här har ni lite Före & efter bilder på blommorna från igår! :)


Ännu mera blommor #1





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

Nu när vädret är lite som det är, regn och storm, så är det tur jag har mormor nära som ofta kommer med förslag på vad jag kan fota. Denna gången hade hon en jättefin blomma uppe hos sig som fick bli modell.
Har blivit lite mycket blommor på sistone kanske men tycker det är riktigt roligt att fota så så får det bli ;)

Varje dag ska man lära sig något nytt...

Har nyss vatt ute en runda med kameran, gjorde nåt som jag aldrig tidigare gjort, iallafall inte så seriöst! Jag filmade lite & lekte med fokusen samtidigt, inget jag prova tidigare. Och ikväll ska jag prova att redigera i mitt Photoshop  Videoredigeringsprogram (shit vilket långt ord :O..), får la se hur det går! ;)

Fairytales...



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

Idag har det verkligen pissregnat HELA dagen!!! Galet vad mycket regn det kom, vilket resulterade i en dyngblöt idrottsväska...... MEN, jag överlevde det med!!
Annars har det varit en helt vanlig seg dag i skolan, tycker inte det är alls roligt men inte mycket att göra....
På bilden ovan lyckades jag fånga lite av det sista dagsljuset innan det försvann, märks att hösten börjar närma sig.

Är förresten riktigt nära 20prenumeranter nu, 17st! Såå, vem kan bli det lyckliga 20:onde.....?

Håll tummarna för mig!!



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up filter +4 & +10

Har hela håret fullt av citronsaft!! Försöker bleka ur den sista toningen som fortfarande sitter i, galet vad länge den har hållt i! Snacka om bra kvalité haha ;)
Så nu hoppas jag bara att håret ska bli ljusare/blondare och inte missfärgat, & inte heller utan förändring! Får la ser hur det blir....

Idag blir en bra dag!

Soligt & 22 grader redan, idag blir en bra dag!! ;)
Tänkte jag skulle försöka fota lite idag också, får se hur det går, finns risk för att jag bara ligger i solen istället hehe....

För mycket Tid + Photoshop = ......



Hade inget att göra ikväll så för första gången i HELA mitt liv (haha) så satte jag igång att leka med penslar, lager & färger i Photoshop. Brukar annars mest bara hålla på med bilder, liksom inte massa penslar och så, förutom  när jag gör bloggdesigner då...
Så Nu, vill jag ju jättegärna veta vad ni tycker om bilden ovan? ;)

Kramar

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0