1:sta AdventNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Det är väl knappast någon av er som missat att det är första advent idag! Har inte varit ute på någon julskyltning, dels pga förkylningen och dels för att jag behövde röja undan en del plugg. Men har ätit en pepparkaka, tänt första ljuset och lyssnat på julmusik så känner att jag ändå varit ganska delaktig ;)

Dreaming of YouNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Har lyckats fånga en riktigt jobbig förkylning som innebär ont i halsen och en rinnande näsa! Så idag har jag fått leva på te, för att kunna andas utan en klump i halsen. Har ett nytt favoritte, Dreaming of you heter det och har verkligen en drömmande smak...

Något som hör julen till

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-Stjärnfilter x8
Idag har vi adventspyntat här hemma, satt upp ljusstakar, stjärnor och lite annat pynt. Bland annat hittade jag min snöglob som jag fick förra julen, hade glömt att jag hade en sån faktiskt! Men jag älskar snöglobar, dem är så magiska och hör verkligen julen till tycker jag :)

I set fire to the rain
Nikon D5000-Nikkor 18-55mm
2 av de nya redigeringarna som jag satt och lärde mig i Söndags. Tycker dem båda blev väldigt bra & är nöjd med slutresultatet!
Vad tycker ni om dem? Vilken gillar ni mest? :)

Ugglan, Kronan & deras osynliga tredjedel

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm

Lyckades äntligen fota mina nya ringar i helgen som jag skrev om förra veckan. Jag köpte 3 nya men lyckades tappa bort den tredje så därför är den inte med på bild. Men naturligtvis hittade jag den tredje ringen idag, suck! Aja glad att den kom fram iallafall :)

Prövar vingarnaNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Sitter och leker med lite olika redigeringar, prövar vingarna helt enkelt! Brukar inte ha så mycket tid till att bara sitta och leka i PS, men då blir det ju extra roligt när jag verkligen får tid... :)
Denna redigeringen är en av mina vanligaste, men vad tycker ni?

Sverige-Tyskland utbyteNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Lite naturbilder sen jag var i Tyskland på utbyte i början av oktober. En riktigt rolig resa som jag sent kommer glömma!

Före/efter lite i brist på annat

Alla bilder är fotade med Nikon D5000-Tamron 70-300mm

Visar lite fler Före/efter bilder pga av bildbrist! Hade tänkt visa er mina 3 senaste tillskott i "ringfamiljen" men har inte hunnit fota dem. Det är nästan alltid mörkt när jag kommer hem och jag fotar helst i dagsljus. men ska försöka få dem på bild så fort som möjligt :)
Säg gärna vad du tycker om bilderna, bättre/sämre efter redigeringen?

Före/EfterFöre


Efter

Tänkte visa er lite före/efter bilder på bilderna från lovet. Jag redigerar oftast så som jag gjort med bilden ovan, och oftast redigerar jag bara i RAW. Tänk om photoshop inte skulle funnits, då skulle alla bilder se så "gråa" och tråkiga ut som den översta....

11.11.11Nikon D5000-Tamron 70-300mm
Äntligen är det fredag! Och det är väl ingen som missat att dagens datum? nae, tänkte väl det ;) Tycker det är coolt att såna här dagar sker, min fysiklärare sa idag att det bara kan bli så en dag till, sen funkar det inte mer! Lite sorgligt tycker jag faktiskt...
Men det kommer ju inträffa om sisådär 100 år igen så jag bestämde att jag skulle leva tills dess, måste alltså bli ca 106 år... :)

Något som lyser upp just nu

Nikon D5000-Tamron 70-300mm
Just nu är allting väldigt tråkigt, vädret, skolan Allt! Så när jag redigerade dessa bilder igårkväll och såg resultatet blev jag lite gladare. Det finns faktiskt små saker som lyser upp även om det är grått och tråkigt ute, Som t.ex. nypon.

Bara en speciell favoritNikon D5000-Tamron 70-300mm

En av favorit bilderna som jag tog under lovet! Gillar att löven är så färgstarka mot den ganska bruna bakgrunden.
Vad tycker ni?

Bara grenar kan också vara vackert

Nikon D5000-Tamron 70-300mm

Älskar grenarna på bilderna. tycker dem är så himla mysiga. Ingen aning om varför utan det är bara så! Ibland kan det vara skönt, att saker bara ÄR, som t.ex. så är läxor sånt som bara ÄR dem försvinner aldrig riktigt och har ingen anledning till att finnas, suck!

The Moon is my sun when the night comesNikon D5000-Tamron 70-300mm

För några dagar sedan var jag ju ute och fotade månen, här är en lite närmare bild. Dock lite suddig men vem bryr sig, som sagt var det ju första gången jag fotade månen så ;)
Om du missade det tidigare inlägget, så kan du hitta det HÄR

Andra dagen på Vikenlanet


Bild lånad från google

Idag ska jag till Vikenlanet igen, var där igår ett tag också. Vi i Ungdomsrådet delar ut godis, går och visar upp oss i våra fina tröjor med loggan på och pratar med folk! Ganska roligt faktiskt :)
Vad ska ni göra denna fredag på Höstlovet?

Vad har hänt?

Vet inte Hur eller Varför men idag har väldigt många besökare varit inne på min blogg! Riktigt roligt, hoppas ni fortsätter.

Lysa uppTänkte att denna bilden från den 19 April 2011 kunde lysa upp denna gråa,disiga trista Onsdag.
Idag blir en ganska lugn dag, tar bara det lugnt här hemma tills vid 16-tiden då mamma kommer hem. Sen åker vi till Väla för förhoppningsvis lite shopping :)

Månen 1.11.11

Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Var ute och fotade den som spelar solens roll på natten, Månen! Jag gillar månen väldigt mycket och tycker bilderna blev rätt bra också faktiskt. Senast jag fotade månen var med min gamla digitalkamera, resultatet blev väldigt suddigt men minns att jag då var väldigt stolt över mina "Månbilder" haha! ;)

Blogkeen

Fick hem ett litet paket i brevlådan igår från Blogkeen! En ny sida där man kan få fler läsare till sin blogg och dessutom följa andras. En bra sida tycker jag, så gör som jag gjorde, bli medlem på sidan och få hem ett sånt här gulligt paket i brevlådan!

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0