Lite lite lila





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Har suttit ute och hållt på med bilder, design och lite sånt hela dagen. Har faktiskt varit väldigt varmt idag men som vanligt inte klart solsken *suck! Hoppas på bättre imorgon :)
Jag hoppas också att det ska komma ett paket på posten till mig imorgon, har beställt en ny fjärrutlösare till kameran, nu äntligen! Den har alltid varit lite knäpp enda sen jag fick den i julklapp och i typ februari la den av helt, tänk att det har tagit ett halv år innan vi beställde en ny haha  ;)

En rosa moped



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Känner att jag har lite bildbrist så den här bilden hittade jag i mappen med bilderna från Borgholm i början av sommaren.
Det värsta vädret som finns tycker jag är när det är lite halvt soligt, halvt molnigt och halvt varmt. När vädret är halvt helt enkelt! SÅ irriterande för det känns löjligt att göra saker inne när man kan vara ute p.g.a. att det inte regnar men ute finns det inget att göra för det är för kallt för att bada & sola......
Kan det inte bara bli 25+ och sol?

New stuff



 



                                         
Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Ovan kan ni se vad som inhandlades igår, allting är med förutom ett halsband! Kom på nu när jag började skriva att jag glömde det, men men jag visar det en annan dag ;)
Nu ska jag ta ett dopp i poolen och sen fortsätta kolla på film.
kram

Twilight



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Ligger i soffan och kollar på Twilight, riktigt längesen faktiskt, hade glömt hur bra dem filmerna är! Ska kolla på tvåan sen när denna är slut, måste nog köpa hem trean så jag kan se den också innan Del 1 av 4:an kommer ut. Har ju bara sett den en gång så kommer knappt ihåg.....

Green grass in the air





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Antingen är jag fortfarande festivaltrött eller så börjar jag bli förkyld, nåt av det är det iallafall, hopps på festivaltrött faktiskt!
Kom hem vid halv 11 igår efter en dag med mycket folk, musik, godis och inte minst gång. Tänk vad mycket man går egentligen under en sån här dag. Lite galet! Vi gick först lite i stan och kollade i dem "vanliga" affärerna, fick med mig en del hem som jag tänkte visa er senare idag. Men det bästa köpet hittade jag på festivalen, kan ni gissa vad? Okej, ni kan få en ledtråd. Jag har skrivt att jag ville göra en själv innan i ett inlägg för några veckor sedan, fjädrar! haha, gissa på nu;)

Nu ska vi nog snart köra ner med min data, hoppas dem kan laga den!

Otroligt!



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Glömde berätta för er igår att jag blev Dagens blogg hos den HÄR fina tjejen. Blev riktigt överraskad och tack till er för dem 46 unika besökarna jag fick igår! Tack, Tack, Tack!!

Idag blir det en runda in till festivalen, får väl se när jag kommer hem om jag uppdaterar någon mer gång idag.
Vad ska ni göra idag? :)


But with you it´s not like that at all



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Fattar inte varför jag inte tagit tag i bilderna från Ölandssemestern tidigare, många roliga och bra bilder ju! Får nog gå igenom dem ordentligt i helgen.
Imorgon ska min data på lite lagning, hoppas verkligen på att det är lite..... Lyckades paja något i "hörlurshålet" idag så det funkar inte längre, alltså kan jag varken koppla i hörlurar eller högtalare. Riktigt tråkigt! Men men jag hoppas det går billigt och snabbt undan, ni får hålla tummarna! ;)

Nu blir det nog sängen, är riktigt trött och känner faktiskt för att lägga mig tidigt!
Go´natt på Er, Kram

Butterflies in the garden



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Efter en heldag i solen känner jag fortfarande av det i ansiktet, hoppsan! Aja, det löser sig med lite kylbalsam.
Lilly är här nu, hon håller på att fixa sig för hon ska snart iväg, får väl se vad jag ska göra sen. Kanske något nödvändigt, vem vet ;)

Det går bra nu



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Har fullt upp med livet kan man väl säga, kompisar, utflykter, sola, bada ja, solen har ÄNTLIGEN kommit tillbaka så då får man passa på ;)
Hoppas allt är bra med er och att ni också njuter av sommaren!
Vad kul att det tittat in så många nya här på bloggen, blir så glad! :D
Kram

Besökare på Solliden

   

Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
2 bilder från när vi var på Solliden och kollade på den fina trädgården. Tyckte det var jättefint och enormt stort! Där skulle man bo ;)


En liten ko



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Hittade en söt liten ko bland bilderna från Ölandssemestern. Har inte riktigt kollat igenom alla bilderna än, men ja, det kommer väl!

RENOVERING!

Håller på att göra om lite i menyn så det kan se lite konstigt ut!! ;)

Nu ska vi snart iväg till några kompisar, bäst att hoppa in i duschen nu så jag hinner det.
Kram

And my whole horizon is you



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Sitter och kollar på en film och har precis ätiti upp min glasstrut hihi!
Satt och kollade igenom bilderna som jag fotat i sommar, riktigt roligt faktiskt. Hittade bland annat bilden ovan som jag gjorde en ny redigering på. Bilden är från den 22 juni då jag och lilly fotade vid stranden.

A new hairstyle

     

Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Jag vet att "efter" bilden är väldigt väldigt brusig och ber om ursäkt för det, har fixat till det så gott det gick. Aja, hoppas ni överlever iallafall.
Igår klippte jag min systers hår, jag själv var trött på att hon inte hade nån direkt frisyr innan så jag erbjöd mig att fixa till det. Gjorde en ordentlig "riktig" snebena på henne, klippte upp det, tunnade ut det och gjorde det lite uppklippt. Hon blev nöjd, och jag blev nöjd!
Tycker faktiskt nästan det ser ut som en ny tjej haha ;)

Alfapet





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Sitter och spelar Alfapet med mamma och syster, har aldrig i hela mitt liv spelat förr och kan inte säga att det går särskilt bra. Spela spel är inte heller något jag gärna gör, tycker inte alls det är roligt! Men men, nu har jag offrat mig haha ;)

Ett ljus i mörkret



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Regnet öser ner, inte speciellt ovanligt nu för tiden. Men nu ska jag och Elin göra Pannkakor till Frukost/Lunch, får ju göra det bästa av situationen när det inte finns så mycket mer att göra! ;)

Tjejmiddag i Rekekroken (bildbomb)





 











Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Igår hade vi som sagt en mysig tjejmiddag, hela dagen regnade det och precis när vi åkte till Matilda så slutade det regna, TUR är vad vi hade! Satt ute och åt, pratade, skrattade och bara njöt av sommaren. När vi hade ätit gick vi iväg och spelade kubb, mitt lag vann tyvärr inte hehe. Men men, inga ledsna miner ändå ;)
När det mörknat grillade vi marschmallows och la mellan Marie-kex, följt av en härlig film!
Tack för kvällen tjejer, kunde inte blivit bättre

Trollslända





Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Hittade en trollslända ute i förgår som antagligen hade satt sig för att somna in, dem brukar ju bara leva i 1 dag. lite sorgligt men jag passade såklart på så sprang in efter kameran och hann faktiskt en del bilder! Tycker det är ett rätt fräckt djur faktiskt, blandning mellan fluga och fjäril haha ;)

Kram

Kommer strax......

Har en del att visa er faktiskt, var på tjejmiddag igår, sov hos Lilly, klippte Elins hår idag + några bilder jag tog i veckan som heelt glömts bort! ;)
BRB!

Kram

Just another rainy day....



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Idag ska jag nog inte göra något speciellt, kanske vika klart mina "kusu dama" som jag börjat på, eller sy min shorts. Får se lite var dagen tar vägen. Nu ska jag nog äta nånting, får se vilket av mammas nybakade bröd jag ska välja! hihi ;)

Kram

Ps: Tänkte jag skulle visa er hur min fotobok ser ut inuti också men gör det sen när del 2 har kommit! :)

Regn....



Nikon D5000
Tamron 70-300mm
Tänkte försöka locka fram solen och värmen med denna somriga bild.....

Regnet började nyss låta lite smått mot fönstret, med en suck tänker jag nu försöka hitta en härlig film och äta upp mina få godisbitar som jag nyss köpte i affären. Sommaren kan faktiskt vara mysig ÄVEN om den mest regnar bort! ;)

Kram

...



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Det finns något, men jag vet inte vad.
Varför känns det bara nu och inte då, då när Det fanns.
Nu är allt bara så kallt, inga skratt
Varför förstår inte jag, är det jag?

You don´t know what you got unitl you missin´ it a lot 

Kullaberg #2





Nikon D5000
Tamron 70-300mm


Ytterligare några bilder från Kullaberg, gillar värmen och ljuset som blev i bilderna. Brukar aldrig annars gilla såna här bilder, tycker dem blir så tråkiga.

Sitter och kollar på dem nya Wallander som är inspelade på engelska, än så länge verkar den helt okej. Det låter bara lite löjligt när dem säger Sparbanken på "Svengelska" haha! ;)

Kram

Kullaberg #1








Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Tänkte visa er lite bilder som jag tog igår när vi hade picnick, dem här bilderna tog jag när vi var vid fyren, längst ut på berget. Det blåste som in i men det var ändå väldigt varmt, en toppendag helt enkelt! Tog ganska många bilder så nu blir det inga bildlösa inlägg inte! ;)

Alltså jag blir så trött på vädret, igår var det  soligt och jättevarmt, perfekt eftersom det inte varit det på länge. Men nu idag är det återigen molnigt, fortfarande varmt men riktigt tråkigt ändå! ANtar att det inte är bara jag som tycker så här, eller!?
Aja, perfekt väder för att städa rummet iallafall, Jippiii! (ironi)

Kram



Fotobok, del 1



Det här var vad som kom hem i brevlådan igår, en fotobok där jag har samlat mina favoritbildern från Juli 2010-2011 Juli. Men som ni kan se på den så är detta del 1, var tvungen att göra en till efterom jag hade för många favoriter hehe ;) Skickade iväg den beställningen igår så den borde vara här i slutet på veckan!

Idag ska jag på picknik med familjen på Kullaberg, blir säkert mysigt, kameran följer med!
Vad ska ni göra idag?
Kram

Ps: vet att bilden blev lite brusig, sorry...

En liten rolig sak...

Har varit med Lilly hela dagen så därav ingen uppdatering tyvärr! Vi kollad Morden i Midsomer, åt glass, pastasallad, solade lite och sen blev det ett kvällsdopp vid 8-tiden. Riktigt mysig dag. Sen när jag kom hem hade brevbäraren varit här med ett paket i brevlådan till mig, det innehöll en sak jag beställde för några dagar sen, kan visa er imorgon vad det var;) Blev iallafall väldigt nöjd med resultatet!
Nu ska jag äta klart min melon och kolla klart Morden i Midsomer.
Kram

3 nya....









Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Idag gjorde jag dem 3 haksbandssatserna som jag köpote för någon dag sedan. Blev riktigt nöjd med dem och dem blev precis som jag ville, långa! ;)
Nu tänkte jag att jag skulle försöka få ihop dem Metallsakerna som jag också köpt, Wish me Luck!
Kram

Lite mera ministudio







Nikon D5000
Nikkor 18-55mm
Extern blixt (kommer inte ihåg vad den heter)

Eftersom jag inte har hunnit fota så mycket de senaste dagarna så la jag upp ytterligare 3 bilder från i Onsdags då jag fotade lite i min ministudio. Det va faktiskt riktigt roligt, så om ni får en tråkig dag när det regnar nu på sommarlovet så är detta ett hett tips! ;)

Efter regn kommer solsken brukar man ju säga men idag är det precis tvärtom, igår var det varmt och soligt och idag regnar det! suck*
Kram


Ni frågar, jag svarar!

 


Hade fått några frågor om bilderna i det här inlägget så jag tänkte jag svara på det i ett inlägg så kan fler få veta.

Fråga: Hur har du gjort så att det speglar sig?

Svar:
Jag la bara några glasskivor under det som jag skulle fota. Jag hade ingen tillräckligt stor så fick ta några små, men det fungerade bra ändå. Men ett tips är ju en stor för då behöver man inte vara såå noga med att inte "skarvar" mellan glasen ska synas ;)

Hoppas ni fick svar på det ni undrade!
Kram

Vad jag handlat de senaste dagarna!


En Kokostvål och en Bodyspray (hallon) från Yves Rocher


Ett par bruna Gladiatorsandaler, hade bara vita innan så dessa är perfekta!


Några olika "Metallart", tänker sätta ihop dem som en liten "tavla", kan visa sen när det är klart för det är lite svårt att förklara.


3 Halsbandssatser, nitar till kläderna jag ska sy & och material till en drömfångare :)

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Har blivit en hel del nya grejer faktiskt, både färdigt och inte färdigt, mest ofärdigt faktiskt. Ovan kan ni se en del av det på bild, fotade inte riktigt alla saker men det mesta är med iallafall! Köpte även 3 olika tyger som jag ska sy kläder av, när det är klart kan jag ju visa er ;)

Första soliga dagen idag på flera dagar så idag ska jag bara njuta av solen, kanske bada lite om det inte är för kallt i poolen & sen ska jag försöka göra halsbanden som jag köpt.

Hoppas ni får en bra dag! :)
Kram

Fredag, snart Lördag Regn, snart Sol

Härligt att se att ni fortsätter besöka bloggen även när jag är så dålig på att uppdatera! Blir så glad :D

Vet att jag lovade att visa vad jag köpt idag men har inte hunnit fota det och sen när jag kom hem va det inte alls bra väder, föredrar att fota utomhus! men imorgon ska jag ta tag i det, och även mycket annat i mitt liv.
Känenr mig rätt nere och trött så tänker ta en varm dusch nu, ta hand om mig själ. Och sen blir det lakritsdäck och läsning i mina 2 nya tidningar som jag fick idag, en Foto och en VR! ;)
Hoppas allt är bra med Er!
Kram

Malmö!

Har varit i Malmö hela dagen så har därför inte kunnat uppdatera! Har varit riktigt roligt och har köpt en del faktiskt ;)
Tänker nog lägga upp ett inlägg om vad imorgon. Hoppas allt är bra med er!?
Nu blir det filmmys med familjen :)
Kram

Rubikskub, en liknelse till livet







Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Det som bland annat stod på schemat var att fota en ...... om jag hittade någon. Och jag hittad en!!! En rubikskub, som jag länge (ingen aning om varför) har velat fota. Den kuben jag hittade var ingen vanlig med olika färger utan som ni kan se på bilderna, var den lite glittrig med djur på. tyckte faktiskt den var riktigt gullig och blev nöjd med bilderna :)

När jag satt där med kameran och kuben framför mig kom jag att tänka på en sak, en rubikskub är väldigt lik livet! Ibland kan det vara väldigt svårt att lösa den (saker i livet), ibland lossnar det och man kommer nära målet men i slutet fastnar man igen och backar. Eller så löser allt sig snabbt och smärtfritt.
Bara en tanke jag fick, kanske bara jag som tycker så eller!?

Kram

Onsdag



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

En helt vanlig mulen Onsdag på sommarlovet 2011 är i full gång, antagligen mer igång för många av er än för mig eftersom jag nästan nyss gick upp ur sängen. Här hemma är det inte så populärt att jag sover så länge men vadå, det är väl sommarlov eller!?

Idag har jag faktiskt en del roliga saker jag ska göra:

1: Byta nagellack, från Lila till Ljusrosa
2: Fota en ........ om jag hittar någon
3: Fota lite andra små saker, leka med kameran helt enkelt
4: Och dessutom äta hemlagad Pizza till lunch

Blir nog en härlig och mysig dag detta! ;)
Vad ska ni göra idag?

Små grodorna Små grodorna....







Nikon D5000
Tamron 70-300mm/Nikkor 18-55mm

...är lustiga att se!
Här kommer dem utlovade bilderna på dem små grodorna vi hittade idag. Dem var såå söta och hoppade rundor och lekte i vattnet och på stenarna. Brukar verkligen inte gilla grodor annars men dem här var bara för söta! ;)
Blev verkligen nöjd med bilderna, hoppas ni också tycker om dem!
Kram

Ps: Jag hade grodorna i en stor balja med vatten, stora stenar & en växt medans jag fotade dem, självklart släppte jag ut dem i det fria sen! :)


Gissa vad jag hittade?

Haha, hittade 3 supersöta små varelser i trädgården idag, tog massor med bilder så nu ska jag börja redigera dem! Lägger upp bilder här senare :)
Kram


Amerikanska Pannkakor





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Sitter här & äter Amerikanska Pannkakor som Elin hade gjort när jag vaknade, supergott! Hällde över lite sirap strödde på lite choklad och värmde lite hallon, en bra start på dagen.
Solen skiner på idag, hoppas det är lika varmt som det ser ut att vara ;)
Det här, blir en bra dag!
Kram

Djur från Ölands Djurpark #2



             

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Några fina fåglar som jag fotade inne i parken, överst är en kukaburra och sen är det ugglor. Uggelungen var jättegullig, antar att den var väldigt nyfödd eftersom den inte kunde komma ut från boet.
Kram

Lejon från Ölands djurpark



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

En av lejonhanarna från Ölands Djurpark, det var väldigt svårt att fota dem för dem var inomhus bakom glas. Men tyckte det blev rätt så bra ändå när träden utanför speglade sig i glasväggen :)

Fire in the water

 

Nikon D5000
Nikkor 18-55mm+Stjärnfilter x8

Gjorde en ny redigering på några av vattenbilderna från igår, har aldrig testat lägga en rödare ton men tycker det blev rätt häftigt faktiskt!
Vad tycker ni?

Kram


En Gulare/Drömmande effekt på bilderna!?

Det var en tjej som frågade mig hur jag gjorde för att få en "gulare" ton på bilderna i inlägget "3 olika bilder med 3 saker gemensamt". 
Så istället för att bara svara henne så tänkte jag göra ett inlägg där jag visar det så kan fler av er se & lära om ni vill! :)



1: Börja med att öppna den bild du vill redigera i photoshop. Jag fotar alltid i RAW-format så först redigerade jag bilden där. Det enda jag gjorde i RAW var att öka kontrasten till 100. Men öka exponeringen lite också om du inte har solen med i bild som jag hade på den här. Öppna bilden i Photoshop



2: Klicka på cirkeln med en svart och en vit halva under lagervisningen & välj enfärgad.


3: Då kommer det upp en ruta där man kan välja färger, välj en mörkblå färg och klicka på OK.


4: Klicka på "dropdownmenyn" och välj Uteslutning/Exlusion


5: Nu har bilden fått en intensiv och gulare färg. Men den är för intensiv tycker jag så jag brukar sänka Opaciteten till ungefär 30-60% beroende på hur mycket ljus jag vill ha i den bilden.

6: Sen är det bara att öka kontrasterna lite till och sedan spara. Klart!

Före:


Efter:


Hoppas ni förstår hur jag har gjort, annars är det bara att fråga! :)
Kram

PS: Det här är mitt 155 inlägg på denna bloggen, shit vad det gått fort!

Water in a Crystallizer







Nikon D5000
Nikkor 18-55mm + Stjärnfilter x8

När man bara sitter, går en runda, sitter igen, tittar ut genom fönstret, går ut en runda i trädgården, går in, sätter sig i soffan, alltså gör INGENTING! Men då kan man ha så här roligt med en skål och lite vatten ;)

Kramar

What a beautiful day



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

En helt vanlig morgon blir början på en helt vanlig dag. Blir antagligen en väldigt lugn dag idag, ska inte göra något speciellt alls! Om värmen och solen stannar så blir dewt antagligen ett dopp i poolen och lite solning.
Har ni något spännande på gång idag? ;)

Kram

A little bit of purple



Nikon D5000
Nikkor 18-55mm

Gomorron på Er! eller ja det är kanske inte morgon längre!? aja, Hej iallafall ;)
Idag är det superväder igen, soligt och varmt så det blir antagligen en kväll på stranden senare idag. Mysigt mysigt, har inte varit på stranden på kvällen än denna sommaren tror jag?

Annars blir det väl en sån där helt vanlig lugn dag här hemma antar jag.
Vad ska ni göra idag?

Kram

Sunset





Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Var ute igårkväll och fotade lite i solnedgången, har varit sugen på motljusbilder länge och nu äntligen tog jag tag i saken! För att vara första gången så tycker jag dem blev bra faktiskt, ljuset kom in i kameran på rätt sätt. Hoppas ni tycker dem är lika bra som jag tycker!?

Dåligt väder idag, alltså perfekt för en mysig dag vid datan med bildredigering och kanske lite film hihi :)
Vad ska ni göra idag?

Kram

:D frågar jag svarar...

Fråga:


Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! :D
Jaa, photoshop elements 8 kostar, men det finns gratis provvariant i 30 dagar och då kostar det såklart ingenting! Men nu tror jag inte att det är så dyrt längre eftersom Elements 9 har kommit och så.
Hoppas du fick det svar du ville.

Kram



Chance



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Det är inte alltid vägen mot ditt mål är lätt, rak & snabb.
 En och annan sväng eller ett och annat stopp är inte omöjligt och ibland kan det kännas som om ditt mål inte finns i slutet av just den här vägen.
Men det viktiga är att aldrig ge upp, det finns alltid hopp, kanske det som fattas ibland är en chansning.
Våga chansa!

You should Never Say Never

Blått och Grönt, lite av sommarens färger tycker jag



Ännu en bild jag hittade i arkivet & helt hade glömt bort...
Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Ganska tråkigt väder idag, ingen sol och inte speciellt varmt! Lilly är på väg hit nu, vi ska inte göra något speciellt, fika bada och lite sånt mysigt antar jag! Det är faktiskt 23 grader i poolen så vi badar nog även om vädret inte är på topp!
Vad ska ni göra idag? Ni kanske har bättre väder där ni bor?
Kramar

Ni frågar, Jag svarar!

         

Hade fått en kommentar imorse av någon som jag inte kan kontakta pga av hon/han inte lämnade varken bloggadress eller mejladress så jag tänkte svara på frågan i ett inlägg istället!

Svar: Jag redigerar mina bilder i Photoshop Elements 8, tycker själv det är ett väldigt bra program. Lätt att lära sig och så, inte allt för komplicerat!

Hoppas att du som undrade får ditt svar nu:)
Kram

Före & Efter

Före



Efter



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Här ovan kan ni se resultatet av ett litet projekt som jag hade idag! Bland alla bilderna från Ölandsresan hittade jag denna söta bilden, men jag tyckte att nätet framför den förstörde bilden totalt! Så jag bestämde mig helt enkelt för att jag SKULLE få bort det!! Och jag lyckades faktiskt rätt bra tycker jag ;)

Så med denna bilden säger jag godnatt!
Kramar till Er!


Tupperwareparty



Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Nu ska mamma ha Tupperwareparty och jag ska agera Badvakt/Barnvakt!

Vi hörs!


Black & White

             

Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Kan inte sluta älska dem här bilderna, tycker dem är såå fina & glada! förstår inte hur modellen själv kan tycka dem är fula!? Men men, har äntligen börjat lära mig göra bilder svart vita och dessutom bli nöjd med dem. har alltid haft svårt för det annars. Så nu blir det fler svartvita bilder här på bloggen!
Kram

Glömde ju berätta....




Hade helt glömt att min kamera fyllde 1 år den 4 juli! Jag kom ju såklart ihåg att jag varit konfirmerad i 1 år men glömde faktiskt bort kameran, aja nu har jag gjort en fin liten bild åt den iallafall!

Är ganska stolt över mig själv, lyckades vakna en timme tidigare än alla andra dagar imorse! Det var fortfarande inte tidigt men imorgon tänker jag gå upp redan vid 9!
Kramar


3 olika bilder med 3 saker gemensamt....







Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Satt och kollade runt lite bland mina bilder och hittade 3 bilder som jag blev riktigt sugen på att redigera, så nu är det gjort! Här ovan har ni 3 bilder med 3 saker gemensamt:

1: Alla bilderna är tagna samma dag 2: Alla bilderna är tagna med samma kamera 3: Alla bilderna har samma redigering.

Nu ska jag återgå till mitt arkiv och se om jag hittar något mer roligt!
Kramar

Live Love Laugh






Nikon D5000
Tamron 70-300mm

Kaninungar från Ölands djurpark

Hej på Er!

Känner att det var väldigt längesen jag bloggade nu, tycker själv det är tråkigt och har ingen bra ursäkt! Har helt enkelt inte haft inspiration till det, men nu tänkte jag börja om på nytt och har dessutom gjort en ny design. Blev riktigt nöjd med den faktiskt, stilren men ändå färgglad!

Kom ju hem från Öland i Torsdags med ungefär 700 nya bilder, visst är det roligt men har faktiskt inte ens kollat igenom alla ännu vilekt gör att jag faktiskt är beskiven på mig själv. Men men, antagligen dyker det upp några av dem här under sommaren.
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter lika mycket av sommaren som jag gör ;)
Kramar

Ps: Tryck F5 om bloggen ser konstig ut!

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0