ÅrsResumde Del 2 Juni-September

Juni


1:Den 2 Juni var en väldigt stor dag under 2011, eller ja jag trodde nog det skulle vara "läskigare" än vad det var. Jag flög för första gången! En riktigt härlig känsla då vi lyfte & landade annars tyckte jag det var ganska lugnt :) Resan gjordes med Höganäs Ungdomsråd & är totalt oförglömlig, träffade mycket härliga människor och var med om mycket roliga saker. Vänner & Minnen för livet!
2: Helt klart ett av mina favoritporträtt under sommaren! vet att Lilly inte är jätteförtjust i den haha men det är jag ;)

Juli

1:Blev väldigt nöjd när jag fotade de små grodorna, och framförallt är jag stolt över att jag vågade röra vid dem haha ;)
2:Fotade knappt några porträtt alls under Juli, var mest natur & annat grejs! Men hittade en mapp med ett 30-tal självporträtt som jag minns att  jag blev väldigt missnöjd med. Men hittade denna bilden och fastnade direkt, vet inte varöfr men det är något med den som bara känns så bra :)

Augusti

1:Jag fotade Maskrosfrön som länge stått på min "Attf Fota"-lista.
2: En bild från då jag fotade några kompisars dotter. Har aldrig visat bilderna för er men här har ni en av dem iallafall, tror till & mewd det är min favorit ;)

September


1:En av Årets första höstbilder!
2:En mycket söt bild på min yngsta kusin Emmie som mer än gärna står modell :)

Detta var del 2, lägger ut del 3 imorgon tänkte jag :)


Årsresume Del 1 Januari-Maj

Hade fått en kommentar av ingen mindre än Lilly i egen hög person om jag inte kunde göra en sammanfattning va året! Och visst kan jag det, när jag ändå är förkyld, inte orkar anstränga mig och alla Facebook-statusar är lästa SÅ kan jag mer än gärna titta igenom Arkivet-2011.

Så har har ni min "bästa" Natur & Porträttbild, eller de bilder som väckte mest minnen när jag såg dem.
Tror det blir ca 3 delar så ni har mycket att se fram emot ;)

Januari


1:Jag & Lilly var ute på en av våra första Naturfotograferingar då vi båda hade systemkamera.
2:När snön hade fallit hade vi en PhotoShoot i en skog där allting var tindrande vitt.

Februari

1:När inte Naturen är så rolig får man ta vad man har inomhus, Allt för att kunna fota!
2:Jag och min syster en fotografering som sedan fick namnet "Syskonkärlek".

Mars

1:Vem har sagt att änglavingar inte finns i trädgåren?
2:När vårkänslorna började komma körde jag & min syster en spontanfotografering i kvällssolen.

April

1:Årets Första Fjäril!
2:Foton till mammas födelsedagspresent skulle ordnas.

Maj

1:Tog mig an utmaningen att fota Såpbubblor, och blev mycket nöjd med resulatet.
2:Hade en riktigt härlig Photoshoot med Lilly den 7 Maj, vi båda kommer än idag ihåg datumet men ingen vet varför!?

Kika in senare för de resterande :)
Just a little Birdhouse

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm
Hann fota några snabba bilder tidigt imorse när det var väldigt dimmigt på bilrutan. Satt i bilen och fotade ut genom fönstret som tidsfördriv men blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet! Gillar att det är både dimmigt och klart på olika ställen, det gör bilden lite hemlighetsfull ;)

Lite mer av julen, när den egentligen är slutNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Några fler bilder som jag tog på vårann julgran på julafton! Jag hjälper till och renoverar i nya huset från morgon till kväll så har aldrig tid att fota, tyvärr! Fick lite nya kamerasaker i julklapp som jag jättegärna vill prova, hoppas jag får tid till det i helgen :)

TjugoFjärdeDecemberTvåtusenElvaNikon D5000-Nikkor 18-55mm
God Jul på er allesammans! Hoppas ni får en riktigt bra jul med massa paketer och julgodis, det ska iallafall jag ha!

A light in the ordinairy darkness

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm
2 "studio"bilder på min syster. Tog dem för väldigt längesen men har aldrig visat dem ;)

Fjärde AdventNikon D5000-Nikkor 18-55mm
idag ahr vi tänt det fjärde och sista ljuset, och om mindre än 1 vecka är det julafton! Har dock inte fått några julkänslor än :/ Men får hoppas det kommer i veckan.
Har bara ett enda skolarbete kvar, fysikprov, inget litet arbete men ja, bättre än om jag skulle haft 10kvar ju ;)

Old Summer

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-Bilder från Augusti-Ny redigering

Igår kväll hade jag inget speciellt för mig så jag kolla igenom sommararkivet och gjorde lite nya redigeringar. Saknar sommaren jättemycket, framförallt nu när vintern bara innebär regn och rusk!
Vad tycker ni om redigeringarna? :)

Guess I´m a VampireNikon D5000-Nikkor 18-55mm Bild ur akrivet, Ny redigering
Har länge velat testa att göra en vampyrredigering, så idag tog jag tag i det! Blev faktiskt ganska nöjd, och det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara ;)
Vad tycker ni om den?

Massa plugg!

Har fortfarande massa läxor att göra, genetligen inte så många men har ett jättesvårt och komplicerat fysikprov på Onsdag :// Så därför är jag så himla dålig på att uppdatera, men snart är det jullov så då kommer jag ha massa tid :)

Tredje AdventNikon D5000-Nikkor 18-55mm

Idag har vi tänt tredje ljuset, inte långt kvar nu till julafton!
Hela helgen har jag varit ute i vårt nya hus och påbörjat renoveringen, har inte berättat det men jag ska flytta. inte långt ifrån där jag bor nu dock, det är ett ganska gammalt hus så det krävs en del renovering! ;)

Första snön- Om jag kunde ha en kamera i bakfickan

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm
Idag kom den första snön i lilla Höganäs, det hör till ovanligheterna att den kommer såhär tidigt här nere i Skåne. Dock smälte den ganska fort, såklart, men det kom  rejält med flingor faktiskt!
Vid just detta tillfälle satt jag på mattelektion så kunde inte fota det tyvärr, men hittade lite gamla bilder från förra årets "första snö" ;)

Andra AdventNikon D5000-Nikkor 18-55mm
Andra advent idag, skönt tycker jag! Vill bara att det ska bli skolavslutning och sen jul. Dagen till ära gjorde jag en lite vintrigare design, kanske lite juligare också :)
Vad tycker ni om den nya designen?

i brist på annat älskar jag arkivet

Nikon D5000-Nikkor 18-55mm-Bilder ur arkivet
Har verkligen inga ideer till nya bilder, vädret ute är verkligen sämst! Om det bara kunde bli lite kallt så frosten kom, och kanske till och med snö skulle Inspiration gå från 0-100!!
I brist på annat så klippte jag håret ikväll, bestämde mig för att det slitna nu skulle lämna mig förevigt. Skön känsla!
Vad har ni för er ikväll?

I set fire to the rain #2
Nikon D5000-Nikkor 18-55mm

Medans alla andra bloggar om första december och julkalendrar av alla dess slag som hör dagen till, så lägger jag upp en till bild från serien som jag kallar Save the Bird. Bara lite sådär i brist på annat... ;)


Den Röda tråden är Rosa

Förlåt för att jag inte uppdaterar, men har fullt upp hela tiden!! Just nu sitter jag och skriver på en uppsats i sociologi, ganska intresasnt ändå tycker jag, kunde vatt tråkigare! Jag brukar vara ganska dålig på att ha en röd tråd i mina texter, men nu tror jag kanske att jag lyckas. kanske beror det på att min röda tråd i denna uppsatsen är Rosa..!? ;)

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0