Små söta vita blommor





Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Värmeljus ger värme & ljus

Har nyss tänt en massa ljus på rummet, dels för att det är mysigt men mest för att det är så himla kallt!!! Usch, hör vinden susa utanför och regnet piska på rutan. Nu ska jag måla om naglarna & bedöva blåste med Ulriks nya album.
Kramar till Er

När regnet faller..







Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up +10&+4
Det är såå mycket mysigare att sitta inne med en varm filt och kolla på regnet, än att befinna sig mitt i regnstormen med kameran,kravlandes runt på knä i det blöta gräset! Men Såå mycket mer äventyr haha ;)

Höst=Knallröda Äpplen





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up filter +10&+4 (tidsinställt)
En av sakerna som jag älskar med hösten är dem knallröda äpplena som lyser upp den annars nattmörka trädgården. Och dessutom är dem ju riktigt goda, dock är dem inte riktigt mogna än men det kommer!
Om vädret idag är lika trist som igår så hoppas jag att dessa bilder kan lysa upp världen lite.

När hösten sakta smyger sig fram



Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Det är inte lätt att fota nu när vädret är sådär halvt och det inte finns så mycket motiv. Ömsom regnar det och Ömsokm skiner solen, men mest regn och VIND! Blåste skitmycket nu ikväll och spöregnade. Märks att hösten är på G!
Men jag hann faktiskt ut med kameran en runda precis som jag planerat, skönt! Så nu blir det litenya bilder här på bloggen, Enjoy :)


Mitt pris!




Nikon D5000+Nikkor 18-55mm (tidsinställt)
I Fredags när jag kom hem från skolan hade mitt pris som jag vann i en fototävling kommit. Paketet innehöll ett chockrosa nagellack, ett läppglans & ett halsband med en liten cupcake på. Blev riktigt glad för sakerna & tycker dem var riktigt fina!

Nu sitter jag på bussen hem från skolan, vi hörs när jag kommer hem!

Ny nageldesign



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm (tidsinställt)
I Torsdags provade jag en ny "nageldesign", tycker det är riktigt roligt att sitta och pilla med naglarna, nagellack och olika klistermärken. Men var sugen på nåt nytt så denna gången blev det text på naglarna! Jag tycker det blv riktigt häftigt faktiskt & ganska annorlunda.
Vad tycker ni? Snyggt/Coolt eller bara allmänt fult? ;)

Nu är jag i skolan, och idag är det Fransk Manikyr som gäller på naglarna ;)

Svart-Vitt & Vitt-Svart





Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Råkade testa en annorlunda redigering idag (nedre bilden) och tyckte det blev rätt fräckt. Iallafall på lite mer "oseriösa" bilder haha!
Nu ska jag snart krypa ner i min antagligen kalla säng och fortsätta läsa twilight-andra boken. Men tänkte först berätta att jag gjort 2 tidsinställda inlägg till er imorgon som publiceras medans jag är i skolan :)
Vi hörs mina vänner!
Hugs

I´m walking in new shoes....soon



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

I Höst kommer jag gå runt i dem HÄR snygga bootsen!! Har nog aldrig varit så nöjd med ett par höst/vinterskor som jag är emd dem här. Grymt sköna och snygga! + att dem nästan passar perfekt till min nya jacka :)

Peace & Love








Jag vet att jag är sämst..

Är sämst på att uppdatera här jag vet, men ja, skolan tar riktigt mycket tid och ändå har den inte börjat....! Men ska försöka få ordning lite på mig själv nu!!!
Var på The Arks sista konsert i Malmö igår, riktigt bra konsert va de!! Kom hem vid 3 på natten så idag sov jag halva dagen haha ;)
Har även handlat 2 par nya skor idag, ett par till idrotten i skolan och ett par boots.

Hearts on a paper #2





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Give a heart to someone you love, but make sure you don´t waste it for someone who does´nt love you back..

Hearts on a paper





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Det är viktigt att visa dem man älskar att man älskar dem här & nu. För så som nu har det aldrig varit & så som nu kommer det aldrig mer att bli...

Onsdag imorgon..

Kommer vara borta hela dagen imorgon men kommer göra ett tidsinställt inlägg till er med bilder som jag tog ikväll!
Sov så gott, för det ska jag göra!
Kramar :)

Har vunnit en tävling!

Jag var med i en tävling hos ebbaafeldt.blogg.se med min bästa Naturbild & jag vann faktiskt!! :D Så nu kommer snart mitt pris trilla ner i brevlådan, visar er det då! :)

Bilden jag tävlade med kan ni se här...

Min kära kalender!



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Eftersom jag aldrig blir färdig att skriva ut en av mina privatabilder till min kalender så stoppade jag in en annan bild idag. Hittade ett av vykorten som följt med när jag besällt kläder från Kandeeshop
Älskar hur hon ritar, kläderna allt! En riktigt bra sida! Motivet som nu är på kalendern är ett av dem motiven jag gillar mest.
Älskar såklart min nya kalender haha ;)

Plugg & Nikon D5000

Ska snabbt göra dem små läxorna vi fick idag & sen blir det en runda ut med min andra halva, Nikon D5000! Visar kanske nya bilder ikväll, känner att det var alldeles för längesen.... :/

Är det verkligen en månad sen....!?

Träffade Lilly idag för första gången på 1 MÅNAD!! Helt otroligt att det gått såå lång tid... Aja, tog igen allt idag iallafall och hittade en masas underbara nya låtar!
Sitter med hårinpackning i håret nu, känner att det börjar droppa på ryggen så borde kanske skölja av det nu! Iallafall, vi hörs senare :)

1:or VS 2:or?



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Utsikten från vår campingplats i Röstånga
Usch vad jag var trött efter bara 2 dagar i skolan, och detta var ändå en mjukstart haha! Hur ska detta sluta!?
Igår hade 2:orna hittat på lite lekar som vi skulle göra, behövde inte anstränga oss såå mycket för dem gjorde det mesta själv hihi ;)
idag blir det förhoppningsvis lite fotografering, är taggad men ska bara komma på nåt motiv....

Första dagen-CHECK!

Bra klass, bra mentor, bra skola, bra allting är väl första intrycket jag fått av min gymnasieskola idag! En sammanfattning är alltså BRA!
Efter skolan åkte jag med Anna till Väla, köpte lite nya idrottskläder, en skjorta och åt på WOK kitchen, riktigt mysigt! Tack för dagen ANNA ;) <3
Ska försöka uppdatera så mycket jag kan men ganska mycket att ta in nu när skolan drar igång....

Just det, såg nyss att jag fått en till prenumerant idag. Kul att ha dig här, kunde inte fått ett bättre slut på denna dagen...

Kunde varit både mer & mindre nervös så antar att det är bra

Imorgon smäller det! Jag lämnar Grundskolan bakom mig lite mer på riktigt och går för första gången igenom gymnasiets portar, 3 år framför mig. Allting är nästan fixat, har hämtat busskort, köpt block, pennor, kalender och allt som hör skolan till. Kläder är framlagda och väntar bara på morgondagen. Jag känner mig redo, iallafall så redo man kan bli haha ;)
Har ni börjat skolan än? Hur var er första dag?

Ps: glöm inte rösta på mig HÄR,nummer 5!

Jag blev en av finalisterna!!

Kommer ni igåh inlägget jag la in igårkväll med ne bild som jag var med i en tävling med? Nu är iallafall finalisterna dragna och jag blev en  av dem!! :D Så nu tycke rjag att ni ska klicka er in på NRphotos och rösta på  min bild som är nummer 5!

Tycker förresten det är grymt av er att trots min sega uppdatering så kollar ni in här, tack till er alla!

Jag Tävlar #4



Nikon D5000+Tamron 70-300mm

Jag tävlar med denna bilden hos NRphotos om att vinna en valfri vara för max 149kr. Om jag vinner vill jag ha Close Up filtret.

Denna bilden tog jag den 22 juni när jag och min kompis var på stranden och fotade massa bilder. Bilden föreställer min härliga, söta, snälla & bästa vän Lisette. Ända sedan barnsben har vi varit kompisar och det kommer vi alltid vara. Tycker denna bilden beskriver har en så härlig känsla & beskriver henne så himla bra, alltid glad & positiv. Bilden kommer alltid symbolisera sommaren 2011 för mig, sommaren innan vi för första gången i våra liv inte längre kommer gå skilda vägar till skolan. Ingen är som Dig, Ingen är som Mig, Ingen är som Oss.

Strange Flower #1





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up filter +10 & +4
Tog lite fler macrobilder idag, känns som det blivit en del på sistone men tycker det är så grymt kul! Alla detaljer som dyker upp i bilden när man kommer så nära, tycker det är så häftigt!

Maskrosfrön #2 lite mer av de lila



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+ Close up filter +10 & +4
Gjorde redigeringen li annorlunda på denna bilden jämfört med dem tidigare. Kul att expremintera och testa lite olika, bilden kan bli helt olik!
Vad tycker ni, bättre, sämre eller lika som dem tidigare? :)

10 års kalas #1 Tårta och "fölsegris"









Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Några bilder från Alicias kalas i Lördags, tog många många fler än dem här så delar upp dem lite! Tårtan var riktigt god och var en blandnig mellan originalrecept och Alicias egna favorit ingredienser. Men är det hon som fyller år så ska väl hon få bestäma haha ;)

Maskrosfrön #1





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close up filter +10 & +4

Sitter och pratar med Anna om skolan och livet typ, kom på att nya gympakläder inte vore helt fel så hon och jag ska nog åka till väla efter skolan torsdag el. fredag, om vi inte minns fel så kan vi då åka på skolans busskort alltså gratis! Inte helt fel när ellerhur? ;)

Fotade bilderna ovan i eftermiddags i en paus av allt redigerande, tycker det här med Macro är riktigt roligt, speciellt när man kommer sådär grymt nära!!

Kräftskiva #2 lite mer av detaljer









Nikon D5000+Nikkor 18-55mm + (bild 2) Close up filter +10 + +4
Ytterligare några bilder från i Fredags, tror detta blir sista inlägget om det! Har antagligen visat de roligaste & knäppaste bilderna haha  men allting blir ju mycket roligare då. Vem har sagt att klorna ska vara i munnen och att man bara ska ha en hatt mitt på huvudet!?


Kräftskiva #1







Nikon D5000+Nikkor 18-55mm

Några av bilderna från kräftskivan vi hade med släkten i Fredags, tar bara några i taget för ibland blir det bara jobbigt med många bilder tycker jag! Tycker bilderna på Emmie (min yngsta kusin) är så himla roliga haha ;)
Har inte varit ett stort fan av kräftor innan precis men åt faktiskt många denna gången.

3,5 timme senare...

Nu är jag klar med bilderna från kräftskivan och kalaset! Tog ett tag men till slut blev jag klar & nöjd. Ska bara ta något att äta nu sen tänkte jag visa några i ett inlägg.....

Ni vet var ni har mig..


För Första Gången!

Kom precis in från en fotografering, har fotat ett helt nytt motiv för mig idag! Tidigare när jag fotat porträtt och så har det bara varit på familjemedlemmar men idag fotade jag Jonna, ett av mammas "gamla" dagbarn. Det var riktigt roligt och bilderna blev jättebra, har bara snabbt kollat igenom dem men det känns kanon ;)

Igår kväll hade vi kräftskiva och idag blir det kusinkalas vid 2-tiden så inte förrän imorgon kan jag visa er bilder från kalasen. Sen kanske det blir nån bild på söta Jonna också, ska bara checka läget först haha!

Kramar

2011-08-12

Att börja terminen helt pank är inget jag ser fram emot, så för att slippa det blir det nu några timmars jobb!
Vi hörs senare :)

Före & Efter redigering #1











Nikon D5000+Tamron 70-300mm/Nikkor 18-55mm
(Tidsinställt)
Lite före och efter redigerings bilder från sommaren som börjar lida mot sitt slut, iallafall lovet. Antagligen ligger jag fortfarande och sover och tar en välförtjänt sovmorgon just nu efter alla "tidiga" mornar med jobb! Om det är någon speciell bild & redigering ni undrar nåt över så är det bara att fråga.

Självporträtt #1



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Tänkte inviga den nya designen med en bild på mig som jag tog i veckan, detta var första gången som jag använde min mya fjärrutlösare och den var riktigt bra! Tog ett tag innan jag kom på hur man skulle göra men sen så, sen knäpptes det bilder!

Update: Såg nu att det inte funkar att kommentera.... ska försöka ordna det!

Update 2: Kommentarerna fixade, iallafall hos mig så nu är det bara att kommentera på ;)
Om det är nåt annat eller om det inte funkar att kommentera så mejla mig gärna och berätta det på [email protected]


Äntligen är den här! (tryck F5 om det ser konstigt ut)

Nu äntligen är den nya designen klar! Kändes så himla bra att lägga upp den, ny design nya tag med allt, foto, livet bloggen, ja det mesta.
 Säg gärna till om du ser något som ser lite konstigt ut:
1:Jag vet att en av länkarna i "länkar menyn" ligger snett och jobbar på att fixa det!

2:Bilderna i de gamla inläggen kommer vara lite för stora och inte riktigt få plats men det är bara för att jag har minskat på rutan, kommer tyvärr vara så eftersom jag nu har en anna storlek men det får vi leva med...

Nu hoppas jag att ni gillar designen lika mycket som jag gör, för jag är himla nöjd! Säg gärna i en kommentar vad ni tycker ;)
Hugs to U!

work work work...





Nikon D5000+Nikkor 18-55mm+Close Up +10 +4 2 bilder ur arkivet som bara låg där, hade helt glömt bort dem..
Idag blir det jobb nästintill hela dagen och sen ska jag fortsätta på designene (sällan, jag vet) Men den kommer bli riktigt bra när den väl är färdig så det kan ni se fram emot ;)
Ha en bra dag i solskenet!

Keep on walking...

Ska bara sitta och försöka få ihop den nya designen idag så kommer inte vara aktiv här! Jag hoppas faktiskt att det blir regningt och grått hela dagen så jag slipper dåligt samvete för att jag sitter vid datan när det är fint väder;)
Ha de´gött!

Såååå typiskt!

Var ute och skulle fota självporträtt nyss, vädret var perfekt, ljust men ändå molnigt! Så när jag väl fick rätt på plats & allt sånt, ja självklart ska solen börja lysa precis då, så himla typiskt! Jaa, jag kan byta plats och gå in i skuggan men bakgrunden var så bra där. Så nu struntar jag i det för ett tag och lägger mig i poolen istället i SOLEN!
Kram

Home Sweet Home



Bild ur arkivet: Juli 2010
Nikon D5000+Nikkor 18-55mm
Hemma nu igen från campingen, fotade lite bilder som jag ska kolla igenom senare och kanske lägga upp här. Känner mig riktigt seg & trött, det är lite skillnad på min säng och en luftmadrass liksom....
Men men, har iallafall haft det riktigt mysigt, badat, solat och bara ta´t det lugnt.

Nu ska jag faktiskt klippa bort allt det slitna på  mitt hår, är SÅÅÅ himla trött på ökuvna toppar så nu ska ALLA bort! Vill ha långt hår och vill egentligen inte klippa det nu när det är iallafall hyfsat långt men det sägs ju att man ska klippa det ofta om man vill ha långt hår, eller...?

Röstånga Camping!

Sitter på en camping där internet inte är jättebra så det kommer inte bli nån uppdatering på några dagar! Ha de´bra i solskenet Kram!

Uppe med tuppen idag



Nikon D5000+Tamron 70-300mm Bild tagen i Ölands Djurpark.
Tror inte jag gått upp så här tidigt en enda gång under sommarlovet, förutom då jag skullat iväg eller så. Känner att dagen tar slut lite för fort när jag sover till 10/halv 11 varjde dag så idag ringde klockan 08:45. Solen skiner ute, känner den varma vinden in genom fönstret, tror detta blir en varm dag...

Idag ska vi fortsätta på lekstuga, förhoppningsvis bli klara så nu ska jag äta nånting, byta om till målaroutfit (vet än inte hur den ser ut...) och sen gå ut i det fina vädret.
Vad ska ni göra idag?

ML-L3



Nikon D5000+Nikkor 18-55mm (Tidsinställt inlägg)
Äntligen kom min fjärrutlösare och den funkar Kanon! Nu slipper jag använda självutlösaren när jag ska ta självporträtt, riktigt skönt.
Detta är ett tidsinställt inlägg så nu sitter jag antagligen ute och sorterar tidningsurklipp från fototidningar :)
Kram

Ommålning på G


Bild från Konfaåterträffen i början av sommaren...

Nikon D5000+Tamron 70-300mm
Imorse var det hyfsat fint väder så vi började på ommålningen av lekstugan, när vi tagit bort all den gamla färgen och skulle börja måla, SJÄLVKLART börjar det regna då!! Riktigt onödigt! Så nu får jag hitta på något annat att göra, har en del jag känner att jag måste men orkar inte ;)
Ska nog börja med en dusch iallafall, färgdamm överallt!
Kram

Såg att postbilen kom nyss, ska skynda mig ut och kolla om paketet är med!!

bloglovin
Bildbloggar WebbhotellFotobloggarDigitalkamera
RSS 2.0